"Tiek izdomātas pasakas un meli!"; Roberto Meloni nespēj atgūt naudu no parādniekiem

tautaruna.lv 9.maijs 2019, 19:21
 
F64 Photo Agency
Dziedātājs, Rīga TV24 kulinārijas šova "La Dolce Vita. Ar Roberto" vadītājs Roberto Meloni sociālajā tīklā Facebook pasūkstījies par cilvēkiem, kuri paliek viņam parādā, nesamaksājot naudu par padarīto darbu.
"Es katru dienu esmu arvien vairāk un vairāk pārsteigts par cilvēkiem, kuri tev ir paradā. Laiks iet, visādi meli un pasakas tiek izdomātas, lai neatdotu to naudu," raksta Meloni, piebilstot, ka sāk jau kļūt neērti, atgādinot samaksāt par padarīto darbu.

"Un es neesmu vienīgais. Vai tiešām pirms uzsākt jebkādu projektu saucamais “producents” neliek tāmē izmaksas un ciparus? Un kur vēl paliek sirdsapziņa un kauns?" jautā Meloni.

Žurnāliste Inese Supe atzīst, ka tā tiešām ir ļoti nepatīkama situācija. Viņa dalās savā pieredzē, stāstot, ka "ir bijis, ka "aizmirst" samaksāt, samaksā mazāk, velk atmaksu mēnešiem, domāju, ka šādu producentu vārdi būtu jāpublisko, lai neuzķeras arī citi".

Savukārt dziedātāja Diāna Pīrāgs norāda, ka jau četrus gadus gaida, ka Latvijas Ārstu biedrība viņai samaksās 250 eiro, tādēļ bez līguma viņa vairs nepiekrīt strādāt.

Aktrise un dziedātāja Vita Baļčunaite arī dalās nelāgā pieredzē: "Parasti producenti visu samaksā, tomēr viens izņēmums bija, - ierunāju un iedziedāju divu galveno izrāžu personāžu lomas, ar kuru konkrētā cilvēku grupa joprojām braukā pa Latvijas bērnudārziem. Nomainīja telefona numurus un nesamaksāja. Tolaik tie bija 150 lati."

Vēl kāds vīrietis rakstījis, ka tādus tipus, kas neatdod parādus un pēc tam publicē bildes no eksotiskiem ceļojumiem, būtu nekavējoties jāliek pie "kauna staba".

Pērn Meloni atzīmēja savu 41. dzimšanas dienu. Izdevumam "Vakara Ziņas" viņš atzina, ka kopš dzīvo Latvijā, savā dzimšanas dienā strādā, dzied un vada pasākumus, vienmēr ir aizņemts.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Vakar, 23:24

Jaunākās diskusijas