"Gadsimtu krātie ugunsdzēsēju labumi!" Aculiecinieku pārsteidz redzētais glābēju depo

tautaruna.lv 9.maijs 2019, 15:12
 
Facebook/ekrānšāviņš
Bijušais Rīgas domes deputāts Valdis Gavars sociālajā tīklā Facebook publicējis visai šokējošas fotogrāfijas no bijušā ugunsdzēsēju depo Rīgā, Akmeņu ielā 17, kurās redzama pie ēkas atstātā nekārtība.
"Pārsteidzoši.....Ugunsdzēsēji atstāj depo Akmeņu ielā 17, kurā saimniekoja jau no 19. gadsimta beigām. Aizejot no telpām, aizmirsuši pagalmā sarīkot Lielo talku. Tad nu vakar pagalmā bija atrodami gadsimtu krātie ugunsdzēsēju labumi.... Pat jaunie formas tērpi, laikam jau jaunā vietā izsniegs vēl jaunākus," raksta Gavars.

Komentāros ļaudis neslēpj sašutumu par redzēto. Kāds vīrietis norāda, ka ugunsdzēsējiem ir tāda pati disciplīna kā armijā, uz ko bijušais deputāts atbildējis, ka vadībai par šo situāciju jau ir ziņots. Vēl kāda sieviete pauž neizpratni, jautājot, vai ugunsdzēsējiem galvās ir pelni vien. Kāds cits komentētājs par situāciju pazobojies, sakot, ka tagad katrs otrais Rīgas bezpajumtnieks staigās glābēju formās.

Jau vēstīts, ka VUGD teju 17 gadus pieļāvis iedzīvotāju nelikumīgu mitināšanos virs Akmeņu ielas depo. VUGD ēkas telpas lika atbrīvot un pārcelties uz jaunām telpām, un dienests pēc aiziešanas apņēmās iedzīvotājiem atslēgt siltumu, elektrību un visus citus komunālos pakalpojumus un nodot namu tā īpašnieka - Rīgas domes - pārziņā.

Nams vēsturiski piederējis pašvaldībai, taču pēdējos vismaz 70 gadus tur saimniekojuši ugunsdzēsēji.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:04

Jaunākās diskusijas