Madara Kiviča, iespējams, uzsākusi jaunas attiecības

tautaruna.lv 14.aprīlis 2019, 11:00
 
Instagram/ekrānšāviņš
Pērnā gada novembrī Latviju pāršalca ziņa, ka mūziķis Andris Kivičs nolēmis pamest savu sievu Madaru Kiviču un abu kopīgās meitas, jo atradis savu dvēseles radinieci, sabiedrības dāmu Lieni Skulmi. Tostarp vēlāk uzvirmoja baumas, ka arī Madaras dzīvē ienācis cits vīrietis, kas ir Kiviču ģimenes kopīgs draugs Mareks Saulītis.

Madara gan izskanējušās baumas noliegusi, stāstot, ka starp abiem valda tikai draudzīga rakstura attiecības. Sociālajā vietnē Instagram gan pati Madara, gan ASV dzīvojošais režisors Miks Ozoliņš atkal publicējuši identisku fotogrāfiju no kopīgas tenisa spēles. Vai Madaras noslēpumainais mīļotais vīrietis varētu būt Ozoliņš?

"Tīrā svētlaime... tenisa spēles uzbudināts... vai arī tā bija Madara Kiviča?" ievietoto fotogrāfiju komentējis Ozoliņš. Šāds režisora izteikums liek domāt, ka abu starpā varētu būt uzvirmojušas romantiskas jūtas

Tostarp pēdējā abu ievietotā fotogrāfiju, kurā viņi ir redzami, lūkojoties viens uz otru ar mīlestības pilnu skatienu, liek domāt, ka Madara tiešām varētu būt uzsākusi attiecības ar ASV dzīvojošo režisoru. Arī fanu viedokļi dalās, vieni apsveic jauno pāri ar attiecību uzsākšanu, citi paliek pie sava, sakot, ka šis noteikti ir kārtējais joks.

Instagram/ekrānšāviņš

Instagram/ekrānšāviņš

Instagram/ekrānšāviņš

Jāatgādina, ka Madara un Ozoliņš 1. aprīlī izspēlēja gardu joku, vietnē Instagram publicējot vienādas fotogrāfijas. To apraksti lika domāt, ka viņi abi ir saderinājušies.

"Viņa teica JĀ!" ievietoto fotogrāfiju komentēja Ozoliņš, savukārt Madara rakstīja "es teicu JĀ!", novēlēja priecīgu pavasari.

Cilvēki komentāros sprieda, ka Ozoliņš ar Madaru ir skaists pāris, taujāja, vai viņi patiesi ir saderinājušies. Savukārt citi neuzķērās uz 1. aprīļa jociņu un par to gardi pasmējās.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 4:05

Jaunākās diskusijas