Pircējs Tukumā uzslavē kasierīti ar "zelta sirdi"

tautaruna.lv 14.aprīlis 2019, 17:14
 
Kaspars Krafts/F64 Photo Agency
Māris sociālajā tīklā Facebook izteicis patiecību veikala "Rimi" kasierei Tukuma pusē, kura ar īpašu rūpību attiecas pret katru klientu. Sieviete ar savu rīcību pamanījusies uzlabot arī viņa dienu.
"Nupat iepirkos Tukuma "Rimi Hypermarket". Salasījis groziņā sev nepieciešamās lietas, iestājos rindā pie kases. Priekšā trīs kundzītes gados un pie kases pogām pārdevēja - kasiere Inese. Skanējot produktus, lenta ik pa laikam paslīd uz priekšu, un vienā šādā reizē no papīra turziņas izslīd smalkmaizīte. Kasiere Inese sameklē plāno maisiņu, uzvelk to rokā un akurāti ieliek smalkmaizīti atpakaļ turziņā. Nevilšus pasmaidu. Akurāti nostrādāts, bez minstināšanās. Bez sejas izteiksmes, ko nu tagad darīt?! Simpātiskā kasiere kļūst vēl simpātiskāka," raksta notikušā aculiecinieks Māris.

Viņš stāsta, ka nākamā rindā stāvējusi kāda māmuļa, starp kuras produktiem bijis puķkāposts. Kasierīte paņēmusi to rokās un sākusi pētīt, konstatējusi, ka tas ir mazliet iebojājies. Viņa par to informēja māmuļu un piedāvāja doties pakaļ citam dārzenim, kurš nav sabojājies.

"Vēl, ejot tam pakaļ, pārjautā, vai ņemt apmēram tikpat lielu?
Mana diena ir izdevusies. Sajutos tik labi. Man ir lepnums par šādu jaunieti. "Rimi Latvia", jums ir tik laba darbiniece un noteikti ne viena vien. Novērtējiet to un cieniet. Un, Ineses vecāki, Jūs varat būt lepni par savu meitu!" atzīst Māris.

Facebook/ekrānšāviņš

Jāatgādina, ka visai bieži cilvēki sociālajos tīklos mēdz uzslavēt pārdevējus, kas pret klientiem izrāda sirsnīgu attieksmi, rūpējas par to, lai viņi būtu apmierināti ar iepirkšanās pieredzi.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 3:42

Jaunākās diskusijas