Meklē aculieciniekus, kuri Smiltenē redzējuši nekrietno mašīnas apskadētāju

tautaruna.lv 14.aprīlis 2019, 16:00
 
Facebook/ekrānšāviņš
Guntars ar sociālā tīkla Facebook starpniecību cer atrast aculieciniekus, kuri varētu būt redzējuši personu, kura pamanījusies apskādēt viņa tuvinieces automašīnu, to pamatīgi saskrāpējot.
"UZMANĪBU!!! Lūdzam jūsu palīdzību!!! Lūdzu dalāmies ar šo informāciju!!!
Šodien 11.04.2019 laika posmā no pulksten 9:00 - 15:00 Smiltenē, Rīgas ielā 3, tika saskrāpēta automašīna "Toyota Previa". Automašīnai tika sabojātas šofera pusē abas durvis un aizmugurējais spārns. Ja kāds ir notikuma aculiecinieks, vai var sniegt noderīgu informāciju, kas palīdzēs atrast vainīgo, lūdzu sazinieties ar auto īpašnieci iekš Facebook," raksta Guntars.
Cilvēki komentāros pauž sašutumu un cer, ka vainīgais tiks atrasts un sodīts, kā arī pieļauj, ka mašīnu varētu būt apskādējis kāds skolēns. Arī pats Guntars tādu variantu neizslēdz: "Jā, mums arī ir tādas aizdomas, ka to ir izdarījis kāds skolnieks, jo caur mūsu pagalmu gana liela plūsma ar skolniekiem, kas dodas uz mājām pēc skolas."

Facebook/ekrānšāviņš

Jāatgādina, ka aprīļa sākumā kāds huligāns uzdarbojies arī Rīgā. Uz "Audi" spēkrata daudzdzīvokļu nama pagalmā bija uzmests atkritumu konteiners ar visu tā saturu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 21:43

Jaunākās diskusijas