Adriana Miglāne: Mūsdienās cilvēka dzīve sastāv no sociālajiem tīkliem

tautaruna.lv 14.aprīlis 2019, 13:20
 
Instagram/ekrānšāviņš
Dziedātāja Adriana Miglāne vietnē Instagram dalījusies pārdomās par sociālo tīklu nozīmi cilvēka dzīvē.

Miglāne atzīst, ka pēdējā laikā viņas prātu nodarbina interneta vide, tā vien gribas uz brīdi atpūsties no sociālajiem tīkliem.

"'Es domāju un sapratu to, ka mūsdienās cilvēka dzīve sastāv no sociālajiem tīkliem! Par tevi visi zina, jo Tu saliec visu par sevi Instagram, Facebook un jebkurā citā portālā! Katra Tava diena tiek parādīta Instagram story, visa dzīve izlikta storijos! Un ja nu pēkšņi pazustu internets? Daudzi no mums kristu panikā un tas būtu kā pasaules gals," uzskata Miglāne.

Dziedātāja atklāj, ka darbošanās sociālajos tīklos prasa daudz enerģijas. Fani Miglānei mēdzot jautāt, kur viņa ir pazudusi. Jaunā censone skaidro, ka viņai nav svarīgi publiskai apskatei izlikt fotogrāfijas, kurās viņa ir redzama ar piepampušu "rīta" seju vai parādīt, ko viņa ikdienā ēd.

'Man to patīk izbaudīt ar acīm, sajutām un bez telefona! Jā, protams, es padalos ar kaut ko interesantu vai kādu foršu ziņu, ko vēlos jums pateikt, lieku bildes , kas man ļoti patīk, taču tā nav mana ikdiena! Man nav svarīgi “nobildēt” un ielikt sociālajos tīklos, lai visi redz, man svarīgi ir tas, ka tā bilde man pašai sagādā prieku! Man patīk izbaudīt brokastis, bez storijiem, man patīk ieraudzīt kaut ko skaistu un priecāties BEZ telefona! Bet ar šo visu es negribēju teikt, ka telefons ir slikta lieta, tā ir pat ļoti laba!" atzīst Miglāne.

View this post on Instagram

A post shared by Adriana Miglāne (@adrianamiglane) on

Jāatgādina, ka janvārī dziedātāja klāstīja, ka viņas dzīve nemaz nav tik perfekta, kā tas var šķist no fotogrāfijām sociālajos tīklos. "Man mazās klasītēs nebija stilīgas drēbes vai pilna kabata ar kabatas naudu, mani arī apcēla. Raudāju, skrēju uz mājām, mammai teicu, ka neiešu uz skolu," pauda Miglāne.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 0:10

Jaunākās diskusijas