Brīnums no ''Duets Sandra'' simtgadi sagaidījis ar mīļoto pie sievas kapa

tautaruna.lv 30.novembris 2018, 11:33
 
F64
Mūziķis Andris Brīnums jau pusotru gadu veido jaunas attiecības, tomēr mirušo sievu Sandru arī nav aizmirsis.

Žurnāls ''Kas Jauns'' publikācijā ''Brīnumu Andris mīļotajai Oksanai ļauj justies kā karalienei'' atklāj, kā jaunais pāris atzīmējuši valsts simtgadi.

''No rīta ņēmu viņu aiz rokas, paķēru padusē cimdus, un izgājām loku pa Saulkrastiem domās par Latviju,'' stāsta Oksana Ozoliņa, atklājot, ka devušies uz kapiem minētie cimdi bijuši mirušās Sandras Brīnumas adīti. ''Gribēju, lai Latvijas svētkos arī Sandra ir ar mums un mēs ar viņu.''

Kā jau ziņots, Andris un Oksana savu pirmo tikšanās reizi aizvadīja tieši pie Sandras kapa.

Par spīti tam, ka Oksana strādā apdrošināšanas sfērā, bet iepriekš medīcinā, viņai arī sakārojies iet mūzikā un ierakstīt dziesmu ar mīļoto vīrieti.

''Es normāli dziedu, bet ir viena vaina - ātri aizmirstu vārdus. Tie ir izgaisuši, tāpēc tagad būs jādomā viņam pašam,'' saka Ozoliņa. ''Varbūt kādreiz mēs uztaisīsim,'' piebilst Andris. ''Tā nesaki, tev jāsaka: ''Es uztaisīšu!'','' piekoriģē mūziķa draudzene.

''Andrim no manis ir milzīgs enerģijas pieplūdums. Dzīvoju kā karaliene! Kad atbraucu, viņš mani sagaida ar vakariņām, katru rītu uz darbu pavada, raksa, ka gaida mājās,'' saka Oksana, bet Andris māj ar galvu.

Sieviete gan atklāj, ka sākumā domstarpības radījusi Andra vēlme viņu izrīkot, kas ir vai nav jādara.

Ozoliņa uzskata, ka viņas gadījums ar Brīnumu ir apliecinājums tam, ka vientuļām sievietēm ''savās cerībās nav jāmet plinti krūmos'', piedevām viņa Andrī saskatījusi savu zaudēto tēvu.

Precēties abi pagaidām neplāno.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 9:16

Jaunākās diskusijas