Kādai amatpersonai Dobeles pusē būtu jāatsvaidzina elementāras pieklājības normas

tautaruna.lv 30.novembris 2018, 17:34
 
Dmitrijs SUĻŽICS, F64 Photo Agency
Neapskaužamā situācija uz pāris dienām bija nonākusi kāda Jaunbērzes pagasta padomes sociālajā dzīvojamā mājas iedzīvotāja: no griestiem pilēja ūdens, vēsta raidījums "4.studija".

81 gadu vecajai Laumas kundzei vienu nakti nācās pavadīt zem plēves, jo no griestiem burtiski lijis. Seniore uzskata, ka, pie vainas, visticamāk, ir koplietošanas duša, kas atrodas tieši virs kundzes istabas.

Žurnālisti devās pie atbildīgajām amatpersonām apjautāties, kāpēc vairāku dienu garumā nevar atrisināt radušos situāciju.

Dažas no atbildīgajām amatpersonām izcelās ar nesavaldību un izskatījas, ka tām piemirsušās elementāras pieklājības normas, piemēram, kundzi nekautrējoties nosaukt par veceni.

"Ko tad es darīšu? Aiziešu aizgriezt krānu otrajā stāvā? Kas ir vienkāršāk - uziet otrajā stāvā un jauniešiem pateikt, lai beidz mazgāties, lejot ūdeni dušai garām? Tur taisa visādus bujāņus! Nezinu, viņi tur mīlējas uz tās dušas malas, ka atrāvuši no sienas? Tik tikko remontu uztaisījām!" pikts bija Jaunbērzes pagasta padomes vadītājs Raimonds Sīpols.

Savukārt "Dobeles namsaimnieks" valdes loceklis Jānis Audzēvičs žurnālistiem aizrāda: "Jūs ar saviem kolēģiem esat stulbu niķi ieņēmuši. Jūs domājat, ka atbrauksiet un kaut kas atrisināsies?" Telefonsarunā, kurā viņš zvana meistariem, lai apjautātos, cik tālu ir darbi, J. Audzēvičs nekautrējas pensionāri nosaukt par "veceni".

Pēc sižeta parādīšanas raidījums gan ziņoja - lai ar problēma ar pilošajiem griestiem vēl tiekot risināta, pati kundze pārcelta uz citām telpām.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 23:01

Jaunākās diskusijas