Melānija Trampa atbild uz aso kritiku par "šaušalīgajām" Ziemassvētku dekorācijām

tautaruna.lv 30.novembris 2018, 20:00
 
EPA/Scanpix
Amerikas Savienoto Valstu (ASV) pirmajai lēdijai Melānijai Trampai tika uzticēts izdekorēt Balto namu ar Ziemassvētku dekorācijām, taču ne visi bija apmierināti ar viņas veikumu, ziņo izdevums "The Mirror".

Melānija lepni izrādīja fotoattēlus ar pabeigtajām un izstādītajām Baltā nama dekorācijām, kuru tēma ir "Amerikas dārgumi". Taču cilvēki sūkstījās un pielīdzināja dažas izveidotās eglītes Mārgaretas Atvudas novelei "Kalpones stāsts", pēc kuras motīviem uzņemtajās seriāla sērijās figurē varoņi, kas tērpušies sarkanos apmetņos.

"Kalpones stāsts" vēsta par cietsirdīgu sabiedrību savulaik ASV, kurā pret sievietēm attiecās kā pret valsts īpašumu, daudzas no tām piespiežot seksuāli pakalpot.

Atbildot uz pret viņu vērsto kritiku saistībā ar svētku dekorācijām, Melānija pasākumā Virdžīnijas štata pilsētā Linčburgā teica, ka "ir 21. gadsimts un jebkuram ir atšķirīga garša".

"Es domāju, ka tie (rotājumi) izskatās fantastiski. Realitātē tie izskatās vēl skaistāki un jūs visi esat laipni aicināti apciemot Balto namu, cilvēku namu," viņa piebilda.

Ar mirkobologošanas vietnes Twitter starpniecību cilvēki ķērās pie eglīšu, kas izvietotas vienā no Baltā nama koridoriem, ķengāšanas. Vairums no tiem domā, ka Melānija lieliski atainojusi "Kalpones stāsta" televīzijas sēriju motīvu.

Pati Melānija Trampa tviterī rakstījusi, ka "Baltais nams ir gatavs svinēt Ziemassvētku un brīvdienu sezonu".

Tostarp ļaudis nievājoši izteikušies par pirmo lēdiju, kura tērpusies ziemas mētelī un cimdos, izrādīja Baltā nama iekštelpu dekorācijas.

Ekrānšāviņš

Ekrānšāviņš

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 21:08

Jaunākās diskusijas