Diānas draudzene paziņo sliktas ziņas par Harija un Meganas attiecībām

tautaruna.lv 8.oktobris 2018, 17:20
 
SCANPIX
Lai gan Lielbritānijas princis Harijs un viņa mīļotā Megana apprecējās vien šī gada maijā, princeses Diānas draudzenes Simone Simmonsa paziņojusi sliktas ziņas par skaistā pāra attiecībām.

Psiholoģe Simone Simmonsa, ar kuru pirms savas nāves bieži konsultējās un aprunājās princese Diāna, uzskata, ka mazāk nekā trīs gadu laikā tiks izziņota slikta vēsts- Harija un Meganas laulība tiks šķirta.

Harijs, kurš esot neprātīgi iemīlējies Meganā, tikšot ļoti sāpināts.

Tiesa, viņasprāt, pirms šķiršanās abu savienībā vēl piedzimšot divi bērni. Turklāt psiholoģei šķiet, ka Saseksas hercogiene Megana jau tagad gaidot pāra pirmo atvasi.

Harijs, kurš esot neprātīgi iemīlējies Meganā, tikšot ļoti sāpināts, turklāt ņemot vērā to, cik emocionāli jūtīgs viņš ir, viņam tas būšot ļoti grūts laiks, uzsver psiholoģe, kura izdevusi arī grāmatu par princesi Diānu.

"The Mirror" norāda, ka Simone arī apgalvo, ka Harija un Meganas attiecības slikti ietekmējot arī nedienas Saseksas hercogienes ģimenē. Tāpat neko labu nevēstot arī līdzšenējā Meganas pieredze. Viņas romantiskās attiecības ar iepriekšējiem mīļotajiem neesot ilgušas vairāk par pāris gadiem.

Jau vēstīts, ka Harijs un Megana apprecējās šī gada 19.maijā. Pēc kāzām abi dēvējami par Saseksas hercogu un hercogieni.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 11:28

Jaunākās diskusijas