Beidzot "atrasts" veiksminieks, kurš augustā laimējis teju 40 000 eiro

tautaruna.lv, Rita Lazda 8.oktobris 2018, 20:10
 
AFP/ SCANPIX
Ar zināmu regularitāti "Latvijas loto" pārstāvji informē, kādus laimestus izdevies iegūt veiksminiekiem Latvijā. Tiesa, šoreiz stāsts ir neparastāks, jo kā izrādās, tad kopš augusta tika meklēts kāds, kurš tajā mēnesī notikušā loterijā laimējis teju 40 000 eiro.

18. augusta izlozē, skaitļu loterijā Latloto 5 no 35 tika pareizi uzminēta laimīgā skaitļu kombinācija - 5, 12, 14, 29, 33, un laimēti 38 218 eiro.

Sākumā laimētājs veiksmei nav ticējis.

"Latvijas loto" pārstāvji informē, ka veiksminieks par iegādāto kvīti piemirsis. Kad atkal iegājis savā iLOTO kontā un pamanījis laimestu - uzreiz pastāstījis savai sievai. Protams, sākumā abi neesot ticējuši, tādēļ vairākkārt pārbaudīti izlozes rezultāti. Veiksminieks ir ļoti apzinīgs un laimestu plāno ieguldīt jau iesāktajās mācībās.

Izložu un loteriju rīkotāja VAS "Latvijas loto" šogad pirmajā pusgadā strādāja ar 20,083 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 17,1% vairāk nekā 2017.gada attiecīgajā periodā, savukārt kompānijas peļņa pieaugusi par 17,2% un bija 3,323 miljoni eiro, liecina publiskotais uzņēmuma finanšu pārskats, norāda ziņu aģentūra LETA.

"Latvijas loto" pilnībā pieder valstij, un tam vienīgajam ir tiesības rīkot valsts mēroga izlozes un loterijas.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 9:44

Jaunākās diskusijas