Pensionāri Balvu pansionātā noved līdz tādam stāvoklim, kā jādodas uz slimnīcu

tautaruna.lv 8.oktobris 2018, 11:30
 
F64
Kāda sieviete vārdā Anastasija, kas pēc insulta tika ievietota pansionātā "Balvi", vienā dienā nepaziņojot piederīgajiem, pēkšņi pārvesta uz vietējo slimnīcu, kur atrodas joprojām, vēstīja raidījums "Bez Tabu".
Tur sāka pūt. Zem krūts, padusē, arī vaigs… Tagad jau daudz labāk izskatās. Svētdien bija baisi. Kad otrdien nofotografējām, tad bija mistika. Jau lielākā daļa bija pazudUsi. Vajadzēja svētdien fotografēt.

Ārstniecības iestādes personāls pāra meitai norādījis, ka Anastasija pansionātā nepienācīgi aprūpēta.

Pāra meita parādījusi attēlus, kas iemūžināti 4 dienas pēc tam, kad sieviete no pansionāta pārvesta uz slimnīcu, kur atklāts, ka Anastasija iedzīvojusies izgulējumos. Tāpat sievietes dzīvesbiedrs norāda, ka viņai pansionātā bijusi slikta dūša, taču vēmekļi no vaiga ilgstoši neesot notīrīti.

”Tur sāka pūt. Zem krūts, padusē, arī vaigs… Tagad jau daudz labāk izskatās. Svētdien bija baisi. Kad otrdien nofotografējām, tad bija mistika. Jau lielākā daļa bija pazudUsi. Vajadzēja svētdien fotografēt,” sacīja dzīvesbiedrs.

Pansionāta direktore Jana Komane sazinās ar medicīnas māsu, kā arī aprūpētāju, kura strādāja ar Anastasiju. Abas darbinieces noliedz slikto aprūpi.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 1:50

Jaunākās diskusijas