Zāmuele: Fiļs uzvedas ļoti agresīvi

tautaruna.lv 28.augusts 2018, 13:31
 
Zāmule kopā ar jauno vīru Deividu Alanu Bernālu. / Facebook
Uzņēmēja Santa Zāmuele apgalvo, ka viņas bijušais vīrs, Latvijas bagātākais cilvēks Oļegs Fiļs, mēģina izpostīt viņas biznesu.
''Mans bijušais vīrs diemžēl visai sāpīgi un neadekvāti reaģējis uz mūsu šķiršanos. Uzvedas ļoti agresīvi, un izmanto apšaubāmas un necienīgas metodes, lai paustu savu sarūgtinājumu.''

Zāmuele to atklāj žurnāla ''Privātā Dzīve'' publikācijā ''Baņķieris gribot izpostīt bijušās sievas biznesu''.

Kā zināms, Fiļs pret bijušo sievu vērsās policijā ar iesniegumu, ka Zāmuele pārkāpusi likumu, pēc kā sākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 177. panta 3.daļas - krāpšanu lielos apmēros. Zāmuelei draud laiks aiz restēm no diviem līdz pat desmit gadiem.

Viņa neslēpj, ka viss notikušais apgrūtinājis uzņēmējdarbību: ''Mans bijušais vīrs diemžēl visai sāpīgi un neadekvāti reaģējis uz mūsu šķiršanos. Uzvedas ļoti agresīvi, un izmanto apšaubāmas un necienīgas metodes, lai paustu savu sarūgtinājumu.''

Zāmuele apstiprina iepriekš sava tēva teikto, ka Fiļs cenšas ietekmēt arī viņas tuviniekus, kas ''radījis nepatīkamu emocionālo fonu''.

''Taču ceram, ka Fiļa kunga stāvoklis ar laiku nostabilizēsies un viņa centieni meklēt aizvien jaunus veidus, kā ieriebt man, manai ģimenei, bāram un vīna biznesam, izbeigsies,'' cer Zāmuele.

Kā zināms, Fiļa un Zāmueles laulība izjuka šogad, un bijusī ''Cosmopolitan'' galvenā redaktore jau ir mijusi gredzenus ar amerikāņu vīnzini Deividu Alanu Bernālu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 18:46

Jaunākās diskusijas