Zāmueles tēvs pieļauj, ka baņķieris Fiļs mocījis Santu fiziski; viņa esot iebiedēta

tautaruna.lv 27.augusts 2018, 15:10
 
F64
Baņķiera Oļega Fiļa šķiršanās no Santas Zāmueles atklājusi nepatīkamas aizkulises abu attiecībās.
''Šāda prettiesiska informācijas iegūšana un savas ietekmes izrādīšana veikta, lai kontrolētu Santu gan materiāli, gan emocionāli un tas viņam patiešām izdodas. Mana meita ir pilnībā iebiedēta...''

Portāls Pietiek.com ziņo, ka Fiļa bijušās sievas tēvs, Andrejs Zāmuelis, jau aprīļa beigās vērsies policijā, lai ziņotu par likvidācijai nodotās ''ABLV Bank'' līdzīpašnieka veikto ''vajāšanu un vardarbību''.

Pa šiem mēnešiem gan nekādi rezultāti no policijas puses neesot sekojuši, apgalvo Zāmuelis, kurš norāda, ka Fiļs esot centies ''ietekmēt'' ne tikai sievu, bet arī viņas nepilngadīgās meitas.

Zāmuelis iesniegumā apgalvo, ka šī ietekmēšana notikusi caur WhatsApp un lūdz ''aizliegt Oļegam Fiļam personīgi vai ar trešo personu starpniecību tuvoties manai meitai Santai Zāmuelei un aizliegt Oļegam Fiļam personīgi vai ar trešo personu starpniecību sazināties ar Santu Zāmueli un viņas ģimenes locekļiem''.

''No Santas stāstītā, zinu, ka uzstājīga sazināšanās tiek veikta arī ar Santas draugiem un darba kolēģiem. Ir bijuši mēģinājumi viņus ietekmēt, sniedzot nepatiesas un apmelojošas ziņas,'' iesniegumā ziņo Zāmuelis.

Santas Zāmueles tēva pacietības mērs bijis pilns, kad Fiļs, caur advokātu, paziņojis, ka ja viņa neatteiksies no visa kopīpašuma, tad ''zvanīs žurnālistiem un sniegs viņiem dažāda rakstura privātas fotogrāfijas''.

Baņķieris arī izmantojot savas pazīšanās, lai sekotu līdzi sievas darbībām, piemēram, bankas pārskaitījumiem, ko piedevām pats nemaz neslēpjot. ''Uzskatu, ka šāda prettiesiska informācijas iegūšana un savas ietekmes izrādīšana veikta, lai kontrolētu Santu gan materiāli, gan emocionāli un tas viņam patiešām izdodas. Mana meita ir pilnībā iebiedēta,'' saka Fiļa bijušās sievas tēvs.

Visbeidzot, viņš apgalvo, ka laulība izjukusi, jo Fiļs ''mocījis'' Zāmueli emocionāli un fiziski, kā arī veicis sānsoļus ar citām sievietēm: ''Viņš vienmēr ir gribējis Santu pakļaut un salauzt, jo viņš nevarēja izturēt, ka Santa ir apzinīga personība, ar augstu pašapziņu un visus lēmumus spēj pieņemt patstāvīgi.''

''Viņš vēlas viņai visu atņemt, viņu pakļaut un tad sniegt viņai ikmēneša uzturēšanas palīdzību,'' uzskata Zāmuelis.

Kā zināms, Fiļa un Zāmueles laulība izjuka šogad, un bijusī ''Cosmopolitan'' galvenā redaktore jau ir mijusi gredzenus ar amerikāņu vīnzini Deividu Alanu Bernālu. Arī Fiļs uzsācis jaunas attiecības.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 23:32

Jaunākās diskusijas