"Gribas kliegt no dusmām!" Sieviete ierauga briesmīgu skatu Jūrmalā

tautaruna.lv 28.augusts 2018, 15:02
 
facebook.com
Sociālajā tīklā Facebook publicēts ieraksts ar fotogrāfijām, kurās redzams, cik briesmīgs skats paveras Jūrmalā, uz kādas meža takas.
Šāds skats paveras apdzīvotā vietā Jūrmalā uz skaistas meža takas.

Kā redzams bildēs, uz meža takas Vaivaros ir izmētāti maisi ar atkritumiem, kā arī atstātas vecas mēbeles.

"Šoreiz dalos ar to, kas mani šorīt satrieca līdz sirds dziļumiem. Gribas kliegt no dusmām un raudāt no bezspēcības vienlaicīgi. Šāds skats paveras apdzīvotā vietā Jūrmalā uz skaistas meža takas. Tas, ka cilvēki mežā izmet savus atkritumus, ir jau pierasts, taču visam ir savas robežas. Tie cilvēki neatlido no Marsa, tie dzīvo kaut kur te pat līdzās, iespējams, grezni dzīvo. Un viņiem ir nospļauties par to, ka meži apdzīvotās vietās pārvēršas par izgāztuvēm. Kā ar to cīnīties? Kam jānotiek, lai cilvēki sāktu mīlēt un godāt savu zemi un cienīt citus? Šoreiz vienkārši nespēju vienaldzīgi paiet garām," pauž ieraksta autore.

facebook.com

Tikmēr kāds kpmentētājs kā risinājumu šādai problēmai iesaka izveidot būvgružu un mēbeļu šķirošanas laukumu.

"Vispār jau katrā pilsētā vajadzētu būvgružu un mēbeļu šķirošanas laukumu, varbūt meži būtu tīrāki. Žēl, ka nemāku rakstīt biznesa plānu, es savā pilsētā šādu izveidotu. Kā zināms, daudzus būvmatriālus var izmantot otrreiz, ja labā stāvoklī dēļi, brusas, utt. Ja ir iespēja, kad jauc vecas mājas, sarunāju, atved, sasķiroju, kas malkā, kas vēl materiāliem un pat lūzņiem," raksta komentētājs.

facebook.com

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 23:21

Jaunākās diskusijas