Liene Greifāne liek aizdomāties dāmām, kuras veikušas plastiskās operācijas

tautaruna.lv, Lelde Veinberga 28.augusts 2018, 16:10
 
@lienegreifane/Instagram
Dziedātāja Liene Greifāne sociālajā tīklā Facebook dalījusies uzjautrinošu padomu, kas izsaucis smaidu arī viņas sekotājiem.

"Dāmas, jūsu veiktās plastiskās operācijas, savilkšanas, piepumpēšanas utt. izmaiņas jūsu bērniem pie dzimšanas nenododas. ASV pāris dāmas domāja pretēji un bija pārsteigtas par savu bērnu izskatu. Info tīri informatīvs. Varbūt pie mums kāda arī domā, ka tas viss ir ieguldījums ne tikai savā, bet arī bērnu nākotnē," raksta dziedātāja.

Viņas sekotāji uzjautrinās par šādu "padomu" un norāda, ka, iespējams, arī Latvijā atradīsies kāds, kas domā tāpat, kā Lienes pieminētās sievietes.

32 gadus vecā Liene Greifāne kļuva pazīstama pēc dalības 2004. gada TV šovā "Fabrikas Muzikālais Teātris", kur finālā ieguva 2. vieta. Pēc tam Liene ir piedalījusies vairākos šovos, tai skaitā "Zvaigžņu lietus" (3. vieta), "Mežonīgais skrējiens", "Dziedi ar Zvaigzni — Milžu cīņas" kopā ar Mārtiņu Burki-Burkevicu (4. vieta). Piedalījusies vairākās teātra izrādēs, tai skaitā "Puķu bērns", "Robinsona dārgumi", "Pasaule, pasaulīte", "Velniņi".

Pašlaik dziedātāja studē Maskavā, bet augustā uz ekrāniem iznāca Greifānes īsfilma "Kas es esmu?", kas ir stāsts par meitas un tēva attiecībām.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 23:01

Jaunākās diskusijas