Vai ''Prāta Vētra'' apzināti slēpj savu piekto dalībnieku?

tautaruna.lv 24.jūlijs 2018, 12:22
 
F64
Lai arī grupā ''Prāta Vētra'' ir pieci dalībnieki, publicitātes materiālos redzam tikai Renāru Kauperu, Jāni Jubaltu, Kasparu Rogu un Māri Mihelsonu.
'Neesam viņu norobežojuši no grupas...''

Par spīti tam, ka Ingars Viļums ir PV dalībnieks jau vairāk nekā desmit gadus, viņš grupas fotogrāfijās un publicitātes pasākumos nav manāms. Kā zināms, Viļums grupai pievienojas četrus gadus pēc Gundara Mauševiča nāves autoavārijā.

Žurnāla ''Privātā Dzīve'' rakstā ''Kur pazudis piektais Prāta vētras dalībnieks?'' atklājas, ka basģitārista regulārā absence nav nejauša.

''Pēc traģēdijas ar mūsu basģitāristu Mumiņu nolēmām, ka drukātajos materiālos vienmēr paliksim četri,'' skaidro Jubalts. ''Tā ir kā cepures noņemšana... Brīdis, kad aizgāja Mumiņš, mums visiem četriem bija kritisks moments. Mēs varējām gan turpināt, gan arī neturpināt...''

''Sākām šo ansambli kā skolas puikas - piecatā. Šo sajūtu tad arī gribam saglabāt,'' atzīmē Roga. ''Ingars ir vairāku dziesmu līdzautors. Viņš piedalās gan komponēšanas procesā, gan videoklipos. Tāpēc nekādā veidā netiek apdalīts.''

''Neesam viņu norobežojuši no grupas, tieši otrādi - ar katru albumu viņš aizvien vairāk integrējas mūsu kopienā,'' norāda Kaupers.

Visbeidzot, grupas dalībnieki atzīmē, ka Viļums īsti publicitātes netīko un ''nejūtas omulīgi''.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 22:30

Jaunākās diskusijas