Mūziķa Ūdrīša sieva lūdz palīdzību

tautaruna.lv, Lelde Veinberga 24.jūlijs 2018, 16:30
 
Kaspars Krafts, F64 Photo Agency
Ar sociālo tīklu palīdzību mūziķa Rolanda Ūdra sieva Ilona meklē logopēdu Ventspilī, kurš varētu palīdzēt mūziķim nodrošināt regulāras nodarbības.

"Kur Ventspilī atrast logopēdu Ūdrim, kad viņa pastāvīgā logopēde dodas atvaļinājumā augustā? Cik esmu jautājusi apkārt, īsti nav iespēju, jo nav cilvēku, kas strādā. Tiešām Daina ir vienīgais cilvēks, kas to dara? Ūdrim mēnesis bez nodarbībām atkal būs pamatīgs atšļuciens," raksta mūziķa sieva Ilona.

Kā norāda Ilona, tagad viņu ģimene dzīvo Ventspilī. "Esam piesieti konkrētai vietai, kur nepieciešama pastāvīga ikdienas darbošanās ar logopēdu, fizioterapeitu, ergoterapeitu. Sava auto mums arī nav, lai varētu kur tālāk izbraukāt uz nodarbībām," norāda mūziķa sieva. Ierakstam atsaukušies daudzi, iesakot sev pazīstamu logopēdu.

Kā iepriekš vēstīts, 2016. gada 17. janvārī ap pulksten 15.40 Rīgā, Artilērijas ielas posmā starp Aleksandra Čaka un Krāsotāju ielu "Subaru" markas automašīna uzbrauca tautā iesauktajam Ūdrītim, kurš ceļu satiksmes negadījuma rezultātā guva smagas traumas.

Joprojām turpinās atlabšanas periods, apmeklējot dažādās rehabilitācijas procedūras. Tāpat Ūdrītis atgūst dzīvesprieku, dodoties ekskursijās un apmeklējot pasākumus.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:32

Jaunākās diskusijas