Pircēja interesantā veidā "atriebjas" nelaipnai pārdevējai Rīgas lielveikalā

tautaruna.lv 26.augusts 2018, 11:50
 
F64
Kāda sieviete dalījusies nepatīkamā pieredzē, ar kādu nācies sakarties Rīgā, tirdzniecības centra "Dole" lielveikalā "Rimi".

Portālā "sudzibas.lv" sieviete raksta par kādas pārdevējas attieksmi. Veikala darbiniece neesot reaģējusi uz to, ka izveidojušās garas pircēju rindas un strādā tikai viena kase, bet turpinājusi pļāpāt ar citiem veikala apmeklētājiem. Tikai pēc laiciņa kasiere nolēma atvērt kasi un apkalpot klientus.

"Es gan parasti kašķi nemeklēju,bet šis bija par traku. Izteicu savu nepatiku, kā tā var pļāpāt ar paziņām, ja rinda ir teju līdz veikala otram galam. Uz to kasiere ļoti lepni atbldēja: "Kas tad ir? Nedrīkst parunāties? Jautaju, vai vadībai tas patiktu. Uz to jau manami noraustījās, tad atteica, ka tā esot bijusi veikala direktore. Interesanti gan, kas tad tā par veikala direktori, kas pļāpā ar kasieriem kamēr rinda stav? Kamēr krāmēju pirkumus, mamma maksāja. Un šajā gadiījumā izvēlējāmies atbrīvoties no visiem melnajiem naudas gabaliem. Redzot mūsu "indīgo" atbildes gājienu, kasiere nošņāca, ka viņai esot vienalga -maksājot tak par stundām. Kāda starpība, cik pircēju apkalpots," raksta sieviete, piebilstot, ka pati ir strādājusi lielveikalā un šāda attieksme neesot normāla.

Tikmēr kāds komentētājs piebilst, ka vairumā gadījumu klientam tomēr nav taisnība.

"Pēc savas pieredzes droši varu teikt, ka klientam 90% gadījumu nav taisnība un uzņēmumi, kas propogandē pretējo, ir vienkārši lēts mārketinga triks, ne jau jūs koordinējat veikalu darbinieku atrašanās vietas, varbūt priekšnieks deva norādes savam padotajam un ja arī tā kasiere tur vienkārši stāvēja, kas jums par daļu?" raksta komentētājs.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 6:08

Jaunākās diskusijas