Ķekavā mikroautobusa šoferis visu acu priekšā pazemo vecu kundzi

tautaruna.lv 26.augusts 2018, 12:44
 
F64
Kāda mikroautobusa pasažiere pastāstījusi par kādu nepatīkamu incidientu starp autobusa šoferi un vecu kundzi, kuram kļuva par aculiecinieci.

Portālā "sudzibas.lv" sieviete raksta, ka kundze nebija pelnījusi tik sliktu attieksmi no šofera.

"Iekāpām Ķekavas mikroautobusu galapunktā mikroautobusā. Pirms mums stāvēja gados veca kundze, kura parādīja invaliditātes vai pensionāra apliecību, uz kuru šoferis nereaģēja. Kundze, nesaņemot biļeti, devās tālāk ieņemt savu vietu. Šoferis skaļā balsī bļāva uz veco kundzi un teica, ka ja viņa nepirks biļeti, tad viņam būs jāmaksā sods. Kundze atsaucās un teica, ka rādīja apliecību, bet šoferis neesot reaģējis. Viņš sāka pārmest to, ka kundze neesot nosaukusi galamērķi un mēs, cilvēki, esot izlaidušies un viņam tas esot līdz kaklam. Mēs ar draudzeni kundzei teicām, lai viņa neklausās šoferī un iet apsēsties, kad saņēma savu biļeti. Vai tiešām šāda rakstura cilvēkiem ir ļauts strādāt ar tautu? Vai mēs, ne pie kā neesot vainīgi, esam pelnījuši klausīties citu cilvēku dusmās? Šī nav pirmā reize, kad kaut ko tādu dzirdu no "red bus" šoferiem un esmu ļoti neapmierināta, jo veca kundze nav pelnījusi tādu attieksmi!" raksta pasažiere.

Tikmēr arī komentāros cilvēki raksta, ka tā nebūt nav pirmā reize, kad nācies saskarties ar sliktu attieksmi no šīs firmas autobusu šoferiem.

"Ir vecāka gājuma šoferis (krievvalodīgs kungs), kurš vienkārši visu ceļu bubina, cik viņam ir slikta dzīve un cik slikti ir cilvēki, kas uzdod tik daudz jautājumu, ka vairs nevar izturēt," teikts kādā komentārā.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 1:54

Jaunākās diskusijas