Latvijā populārs mūziķis pastāsta par atkarību no azartspēlēm

tautaruna.lv 26.augusts 2018, 13:51
 
facebook.com
Bijušais grupas "Riči" dalībnieks, mūziķis Kaspars Pudniks atklāti pastāstījis, ka no azartspēlēm bijis atkarīgs 17 gadus, raksta portāls "skaties.lv".
Viss tā dēļ cieta. Man šķita, ka no tā vairs nevar izrauties… Tādos brīžos atliek vien padoties un kā svecei nodegt līdz galam un nodzist.

Pudņiks raksta, ka viņam ir liela vēlme cīnīties un uzveikt savu atkarību.

“Būtu jauki, ja es varētu rakstīt pagātnē. Bija, mēs tikām tai pāri un tagad viss ir labi. Taču diemžēl realitāte ir cita. Arī mani un manu ģimeni, manus radus un draugus šī nelaime ir skārusi. Un tas iet arvien plašumā. Tieši tādēļ es centos par to uzrakstīt, izveidojot kopainu, lai mēs labāk varētu saprast, kas notiek.

Azartspēles ir cieši saistītas ar alkoholismu un tā riskiem. Viens otru papildina, plus smēķēšana, un tālāk jau notiek cilvēka iznīcināšana pašu rokām. Skumji, bet fakts. Esmu visu redzējis no iekšpuses, zinu, kādas tam ir sekas. To vārdos nevar aprakstīt, un nenovēlu nevienam to nekad mūžā izbaudīt un saskarties.

Es spēlēju 17 gadus, un es pats sev neļaušu samelot, ka sāka kļūt arvien sliktāk un sliktāk…. Veselība, attiecības ar cilvēkiem, darbs utt. Viss tā dēļ cieta. Man šķita, ka no tā vairs nevar izrauties… Tādos brīžos atliek vien padoties un kā svecei nodegt līdz galam un nodzist.

Jo īsti tādiem cilvēkiem palīdzēt nevar, pareizāk sakot - nezina, kā palīdzēt. Taču man ir milzīga vēlme ar to cīnīties un izrāpties no tā apburtā purva, kas velk arvien dziļāk un dziļāk,” atzīst mūziķis.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:38

Jaunākās diskusijas