Autobusā Rīgā pamana ko dīvainu

tautaruna.lv 31.marts 2021, 17:30
 
Vladislavs Proškins/F64
Mikroblogošanas vietnē Twitter publicēta kāda fotogrāfija, kurā redzams paziņojums vienā no Rīgas satiksmes autobusiem. Ieraksta autors to nodēvējis par neloģisku.
Foto redzams uzraksts, kas atrodoties autobusa iekšpusē: "Lūdzu, uzgaidiet. Sagaidīsim, kad citi pasažieri iekāps, un tad - izkāpsim paši".

Foto autors šo aicinājumu sauc par neloģisku, un tam piekrīt arī citi Twitter lietotāji.

"Man arī liekas neloģiski, ka vispirms tiek acināts iekāpt un tikai pēc tam izkāpt. Ja, protams, tur nav kāds dziļāks prikols, kuram man smadzene par plānu."

Tikmēr vēl kāds komentētājs skaidro, ka tas ir sen aizmirsts Rīgas satiksmes projekts.

"Tas ir sen aizmirsts Rīgas Satiksmes projekts par to, ka jāpamēģina kāpt iekšā pa vienām durvīm, bet izkāpt pa citām. Lai to dabūtu gatavu, izkāpjamās durvis pieturās uzreiz neatvēra, bet ar šo uzrakstu aicināja pagaidīt, kamēr iekāpj pa citām durvīm," teikts komentārā.
Šo faktu apstiprina arī Rīgas satiksme.

"Šāda kārtība bija pirms kāda laika, kad pasažieru iekāpšana atsevišķos maršrutos tika organizēta tikai pa priekšējām durvīm. Patlaban šis nav spēkā un iekāpt/izkāpt var pa visām durvīm, izņemot priekšējām. Palūdzām atbildīgajai struktūrvienībai pārbaudīt un šo uzlīmi noņemt."

Jau vēstīts, ka "Rīgas satiksmes" apgrozījums 2020.gadā, pēc provizoriskiem datiem, bija 173,503 miljoni eiro, kas ir par 9,2% mazāk nekā 2019.gadā, vienlaikus kompānijas peļņa samazinājās par 53,1% un bija 3,623 miljoni eiro.

2020.gadā "Rīgas satiksmes" ieņēmumi no pasažieru pārvadājumiem veidoja 31,783 miljonus eiro, kas ir par 18,238 miljoniem eiro jeb 36,5% mazāk nekā gadu iepriekš, un ir saistīts ar pasažieru pārvadājumu samazināšanos. Pērn "Rīgas satiksme" pārvadāja 89,681 miljonu pasažieru, kas ir par 57,59 miljoniem jeb 39% mazāk nekā gadu iepriekš.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 0:34

Jaunākās diskusijas