Nosauc, kura diena 2021. gadā būs veiksmīgākā katrai horoskopa zīmei

tautaruna.lv 16.janvāris 2021, 12:11
 
pexels.com
Astroloģe Marija Sofija Marnanides nosaukusi labākās 2021. gada dienas katrai horoskopa zīmei, raksta portāls "Well and Good".

Auniem tas būs 15. aprīlis, kad tiem būs unikāla iespēja atklāt jaunas spējas, hobijus vai attiecības, kas ietekmēs viņu karjeru.

Vēršiem veiksmīgākais būs 8. maijs, kurā pavēršoties jaunas un lieliskas iespējas. Astroloģe norāda, ka to pat varot būt daudz, bet pēc grūtā 2020. gada tas būšot pelnīti.

Dvīņiem laba diena būs 28. maijs, kad esot jāsocializējas. Šī esot lieliska dienai izklaidēm ar draugiem.

Vēžiem veiksmīgs būšot 23. jūnijs, kad iespējams gan tiešā, gan pārnestā nozīmē paplašināt savus horizontus. Šī ir laba diena piedzīvojumam vai garīgai pieredzei.

Lauvām labs datums būs 13. jūlijs, kad šo zīmju pārstāvju vēlme radīt ko maģisku, izklaidējošu un no sirds būs galvenā. Šī esot laba diena, lai atsvaidzinātu arī intīmo dzīvi.

Jaunavām jāpievērš uzmanība 18. augustam, jo tad tās jutīšoties visdrošāk par savu vietu uz zemes un saņemšot vajadzīgo atbalstu.

Svariem nozīmīgs būs 6. septembris, kad enerģija jāvelta flirtam vai lieliskam randiņam. Šī ir arī diena kaislīgiem mīlas priekiem.

Skorpioniem labākā diena būšot 18. novembrī, kad var nokārtoties mīlas lietas. Šajā dienā Skorpioni būs īpaši iekārojami.

Strēlniekiem laba diena būs 14. maijs. Šajā dienā viņiem jāatpūšas un jādara kaut kas iepriecinošs.

Mežāžiem veiksmīgākais būs 23. augusts. Šajā dienā vari saņemt algas pielikumu, paaugstinājumu vai uzlabot dzīves apstākļus. Viss ko šajā dienā lūgsi, tiks atbildēts ar "jā".

Ūdensvīriem 29. novembrī skaļi jāizsaka savas vēlmes, kuras pēc tam piepildīšoties.

Zivīm 3. jūnijs būs lieliska diena, lai dotos uz randiņu, satiktu jaunus cilvēkus vai pasaulei beidzot parādītu savu ilgi lolotu projektu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 8:09

Jaunākās diskusijas