Krievijas astroloģe pastāsta, kas būs 2021. gadā

tautaruna.lv 16.janvāris 2021, 10:30
 
Ekrānuzņēmums no Instagram
Profesionālā atroloģe ar vairāk nekā 30 gadu pieredzi Tatjana Boršča (Tatiana Borsch) materiālā žurnālā "Sway" atklājusi, ka 2021. gadā gaidāma "jaunas pasaules dzimšana", raksta "Yahoo".

Astroloģe norāda, ka 2021. gadā "dzims labāka pasaule", taču būs daudz personisku un ekonomisku izaicinājumu gan ASV, gan citās pasaules valstīs.

"Ir grūti nošķirt 2020. gada notikumus no 2021. gada notikumiem. Būs globālas izmaiņas. Tas ir nenovēršami un to jutīs visi," atklāj krievu astroloģe. "Pasaule mainās uz labu, pat, ja mums to šobrīd nav viegli saprast," norāda Boršča.

Tatjana norāda, ka vecās politiskās sistēmas tiks nomainītas pret jaunākām, kas būs agresīvākas, tāpat protesti starp nabadzīgajiem un bagātajiem turpinās būt izaicinājums pasaules līderiem.

Viņa arī ir pārliecināta, ka Baidenam varas pārņemšana nenoritēs gludi un maz ticams, ka prezidents savā amatā noturēsies visus četrus gadus.

Viņa arī paredz, ka ekonomiskā krīze pasliktināsies un daudz cilvēku zaudēs darbu, bet uzņēmumi - bankrotēs. Grūtākie mēneši būšot no janvāra līdz martam, maijs, jūlija pirmā puse, decembris un 2022. gada janvāris. Šajā laikā samilzīs ekonomiskās un politiskās problēmas, kā arī personiskie konflikti.

Personiskajās finansēs, pārmaiņu periodā, astroloģe iesaka izvairīties no riska un naudas investēšanas shēmās, kas sola ātru bagātību.

Cilvēku personiskajās dzīvēs arī gaidāmas problēmas un negaidītas škiršanās nenoturīgās attiecībās. Taču pāri, kuru starpā valdīs patiesa saikne, nākamajā gadā var savas attiecības pārnest nākamajā līmenī, piemēram, apprecoties.

Tatjana Borša ir populāra Krievijas atroloģe, kura pazīstama ar precīzajiem paredzējumiem. Viņa 2019. gadā precīzi paredzēja, ka 2020. gadā pasaulē būs ekonomiskā krīze.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 13:05

Jaunākās diskusijas