VIDEO: Krāslavā iemūžina iespaidīgu zibens spērienu

Rita Lazda 10.jūnijs 2020, 14:18
 
AFP/SCANPIX/LETA
Šīs ir jau trešā diena pēc kārtas, kad Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra (LVĢMC) sinoptiķi brīdina par stipriem un potenciāli bīstamiem negaisiem Latvijā. Šodien negaisa laikā iemūžināts iespaidīgs video, kurā redzams zibens spēriens Krāslavā.
Kā sociālajā tīklā facebook raksta meteorologs Toms Bricis, kurš arī ievietojis aculiecinieces uzņemto video, tad zibens spēriens bijis redzams netālu no kapiem Krāslavā. "Sākās negaiss, iedomājos, ka varētu nofilmēt. Izgāju ārā, nofilmēju debesis kādas desmit sekundes, bet nekas nenotika. Izslēdzu kameru. Domāju, jāmēģina otrreiz. Tikko iesledzu kameru uzreiz nāca tas lielais blīkšķis!" notikušo meteorologam aprakstījusi video autore Vija.

Ziņu aģentūra LETA jau vēstīja, ka trešdien no plkst.12 līdz nākamās dienas rītam spēkā dzeltenā līmeņa brīdinājums. Tajā teikts, ka dienas vidū Latvijas austrumu, pēcpusdienā arī centrālajos rajonos gaidāms pērkona negaiss ar lietusgāzēm, krusu un brāzmainu vēju. Vakarā un nākamajā naktī daudzviet turpinās īslaicīgi līt, vietām gaidāms arī pērkona negaiss.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:07

Jaunākās diskusijas