"Sāpes ir dedzinošas, smeldzīgas un nekad nepāriet"; tukumniekam parādījusies iespēja atveseļoties

tautaruna.lv 10.jūnijs 2020, 19:36
 
Pixabay
Nikolajam no Tukuma ir 63 gadi. Pirms 4 gadiem Nikolajs guva ļoti smagu traumu, nokrītot no jumta, kur veica labošanas darbus. Traumas rezultātā Nikolajs lauza kakla skriemeļus un zaudēja darba spējas, vīrieša stāstu atklāj labdarības organizācija Ziedot.lv.

“Nespēju pats apģērbties, pagatavot ēdienu un nomazgāties, jo rokas neklausa un ļoti slikti strādā. Nespēju patstāvīgi izkļūt no mājām, tam visam pāri stāv sāpes, sāpes, kas ir dedzinošas, smeldzīgas un nekad nepāriet. Šo četru gadu laikā esmu apmeklējis daudz ārstu, lietojis daudz dažādu zaļu, taču nekas nav līdzēts, vēl joprojām mokos un ļoti sāp”, stāsta Nikolajs.

Šobrīd ir parādījusies cerība. Nikolajam nozīmēta operācija Orto klīnikā, kas diemžēl ir dārga un nav valsts apmaksāta. Operācija izmaksā ir 5285 eiro. Ne Nikolajam, ne viņa bērniem šādi līdzekļi nav, tādēļ viņi lūdz līdzcilvēku palīdzību.

“Ir ļoti grūti, bet es vēl joprojām cīnos, nezaudējot cerību, jo gribu dzīvot, redzēt, kā piedzimst un izaug mani mazbērni. Gribu strādāt un palīdzēt citiem, gribu, lai man vairs nesāp, “ atzīst Nikolajs.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 3:55

Jaunākās diskusijas