Andžejs Reiters paziņo, ka jau labu laiku dzīvo mežā

Viktorija Gabrjuna 10.jūnijs 2020, 14:30
 
Kaspars Krafts/F64
Personības izaugsmes treneris Andžejs Reiters šo pavasari pavadīja mežā, kur stādīja kokus un ēdienu gatavoja uz ugunskura, vēstīts Aivas Kanepones materiālā "Tagad dzīvoju mežā" izdevumā "Ieva".
Andžejs skaidro, ka devās prom dabā, protestējot pret izolācijām un karantīnām.

Viņš apmeties mežā Cesvaines tuvumā, un kā pats saka, nekādas piesaistes šai vietai viņam nav, vienīgi netālu ir viņa bērnības mājas, kuras kādreiz vēlētos atgūt.

Mežā viņš veido savu mežadārzu - stāda kokus, ko atvedis no dažādām pasaules valstīm. Tāpat viņš, būdams mežā, daudz raksta, veido kaut ko no koka, staigā un pēta dabu.

"Un nav jau gluži tā, ka dzīvoju tikai mežā - joprojām pasniedzu jogu un cīņas mākslas, tikai individuāli, ne grupām. Ir darbi, treniņi, konsultācijas, tikšanās," saka Andžejs, piebilstot, ka katra ēdienreize viņam aizņem pusotru stundu, jo vispirms jāiekurina ugunskurs.

Andžejs saka, ka viņam nav krāsns, nav arī mājas, viņš dzīvo dabā, pašlaik gan veidojot kontrukcijas, kas varētu līdzināties mājai.

Kad līst lietus, viņš veido speciālu konstrukciju no virvēm un dēļiem. Kad bija auksts un slapjš sniegs, Andžejs gulēja ekspedīciju džipā. Bet, kad ir silts, viņš guļ uz zemes.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 6:16

Jaunākās diskusijas