Pircēja sašutusi: veikalā roku dezinfekcijas līdzekļa vietā izmanto logu tīrīšanas šķidrumu

Viktorija Gabrjuna 22.aprīlis 2020, 10:31
 
Dmitrijs Suļžics /F64
Kāda pircēja ir pārliecināta, ka veikalā roku dezinfekcijas līdzekļa vietā izmantots logu tīrīšanas šķidrums, kas ir krietni lētāks, vēstīja raidījums "Bez Tabu".

Pircēja no Pierīgas ziņo, ka pēc tam, kad dezinficējusi veikalā rokas, tās sākušas piepamt un niezēt. Cita pircēja citā veikalā pēc roku dezinfekcijas sajutusi, ka rokas kļuvušas aizdomīgi lipīgas.

Veikusi dezinfekcijas līdzekļa izpēti un atklājusi šokējošu ainu. Uz roku dezinfekcijas līdzekļa pudeles angļu valodā bija rakstīts, ka tas ir logu tīrāmais šķidrums.

"Pudele bija aizlīmēta ar A4 formāta baltu lapu un ar pildspalvu bija uzrakstīts dezinfekcijas līdzeklis. Tad, kad es dezinficēju rokas ar šo šķidrumu, tā aromāts, konsistence lika aizdomāties, ka kaut kas nav kārtībā. Atgriežoties veikalā, noraujot iepakojumu, es redzu, stāv pudele, uz kuras rakstīts: logu tīrāmais. Man bija šoks, dusmas, ka šādos apstākļos tirdzniecības organizācija izrāda savu vienaldzību, tiesisko nihilismu! Pārdevēja mani mēģināja pārliecināt, ka tā ir tikai pudele, bet iekšā lejot atšķaidītu koncentrātu roku dezinfekcijai," pauž Liene.


Liene lūgusi parādīt oriģinālu iepakojumu, no kura pildot mazākajā traukā, taču pārdevējas to neesot varējušas uzrādīt.

Veikala “Top” vadītājs skaidro, ka dienā, kad noticis starpgadījums ar pircēju, neesot bijis veikalā, tāpēc pircējai nav varējis paskaidrot un parādīt, ka tas tiešām bijis roku dezinfekcijas līdzeklis no oriģināla lielāka iepakojuma, bet ieliets mazāka tilpuma tukšā logu tīrāmā šķidruma pudelē. Pārdevēja pircējai rādījusi, ka logu tīrāmais šķidrums oriģinālā pudelē esot zilā un dzeltenā krāsā, bet tukšajā pudelē iepildītais roku dezinfekcijas līdzeklis bijis zaļā krāsā. Lai nerastos pārpratumi, tagad roku dezinfekcijas līdzekli no oriģināla lielāka tilpuma trauka nepilda vis tukšā stikla tīrāmā šķidruma pudelē, bet gan sarkanas krāsas nemarķētā pudelē.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 10:46

Jaunākās diskusijas