Dukurs aicina piedalīties dziesmas video tapšanā

tautaruna.lv 22.aprīlis 2020, 23:03
 
Ilze Zvēra/F64 Photo Agency
Latviešu dziedātājs Miks Dukurs aicinājis talanta cienītājus un atbalstītājus piedalīties viņa jaunākās dziesmas video tapšanā, liecina informācija sociālajā tīklā facebook.
"Mans pandēmijas singls “Apskāviens” ir ceļā uz klausītāju sirdīm un drīz būs pieejams visur!Lai padarītu šo notikumu spilgtāku, aicinu Tevi piedalīties šīs dziesmas video tapšanā! Radīsim kopā ko skaistu un sirsnīgu," sociālajā tīklā facebook raksta dziedātājs.

"Nofilmē horizontālu video ar savu apskāvienu un atsūti uz miks.dukurs@gmail.com". Svarīgi klāt pierakstīt, kas apskaujas."

Jau vēstīts, ka 24.aprīlī mūziķa piedzīvojumi būs vērojami arī TV ekrānos. 24.aprīlī visiem "Gudrs vēl gudrāks" skatītājiem būs iespēja vērot to, kā ar spēli tiek galā mūziķi, kuri uzstājušies šajos raidījumos. Sevi pārbaudīs Markus Riva, Samanta Tīna, Jānis Stībelis, Katō, Normunds Rutulis, Aija Andrejeva, Miks Dukurs un Aminata. Tāpat šajā īpašajā raidījumā komanda būs sarūpējusi iespēju atskatīties uz atraktīvākajiem spēļu momentiem un pavēstīs, kā veicas bijušajiem spēles dalībniekiem.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 16:47

Jaunākās diskusijas