Reiniks slavē valdības darbu cīņā ar Covid-19

Viktorija Gabrjuna 22.aprīlis 2020, 14:48
 
Vladislavs Proškins/F64
Dziedātājs Lauris Reiniks paudis uzskatu, ka cīņā ar jauno koronavīrusu Latvijas valdība un iedzīvotāji visu dara pareizi.
Mikroblogošanas vietnē twitter Reiniks par piemēru minējis Singapūru, kur situācija ir daudz sliktāka nekā Latvijā.

"Singapūra sākumā bija paraugs visiem, kā cīnīties ar Covid-19, bet tagad ir 2.vilnis, ar vēl neredzētu pieaaugumu. Diennaktī vairāk kā 1000 pozitīvu gadījumu. Vēlreiz pārliecinos, ka LV valdība un mūsu cilvēki visu dara pareizi. Sāpīgi, bet pareizi," uzskata Lauris Reiniks.

Tikmēr komentāros cilvēki pauž dažādus viedokļus. Mazākums piekrīt Laurim un slavē valdības darbu.

"Runājot par sāpīgumu — Eiropā sapņo par mūsu “sāpēm” — valdība tiešām malači — vienkārši jāklausa ekspertiem, nevis jāizliekas, ka kalpojam mistiskām “demokrātijas” interesēm (kuras bez veseliem cilvēkiem tāpat ir bezjēdzīgas)," teikts kādā komentārā.

Savukārt kāds cits komentētājs uzskata, ka tā ir veiksmīga sakritība, ka jaunais koronavīruss Latvijā nav tik plaši izplatījies kā citās valstīs.

"Ko tieši tā LV valdība dara? Barčiki strādā, Centrāltirgus strādā, autobusi, vilcieni kursē - vienīgi aiztaisija skolas, pofigistiski uzkraujot pedagogiem diezgan lielu nastu! Man gribētos teikt, ka pagaidām ir diezgan liela haļava, ka epidēmija nav izplatījusies Latvijā!" teikts komentārā.

Jau iepriekš tika vēstīts, ka Lauris Reiniks koronavīrusa pandēmijas laikā cenšas neiziet no mājas.

Tāpat vēstīts, ka sociālajos tīklos iedzīvotāji aicina līdzcilvēkus būt atbildīgiem un palikt mājās, izvēršot akciju "Izplati atbildības vīrusu".

"Esi drosmīgs, uzliec atbildības kroni un #paliecmajas! Uzdāvini dzīvību. Nedodies ceļojumā, ja vari to atlikt! #paliecmajas, ja esi slims! Ievēro 14 dienu karantīnu, ja esi apmeklējis kādu no valstīm, kurā ir augsts inficēto skaits!" teikts aicinājumā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 17:26

Jaunākās diskusijas