Soctīklu lietotāji diskutē par "Latvijas balzama" dezinfekcijas līdzekļa cenu

Viktorija Gabrjuna 25.marts 2020, 17:20
 
Ģirts Ozoliņš/F64
Sociālajā tīklā Facebook kopienā "Slepenais pircējs" izvietotā fotogrāfija, kurā redzams, ka "Latvijas balzama" ražotais dezinfekcijas līdzeklis maksā teju 30 eiro, izraisīja diskusijas cilvēku vidū.

"Jaunais "Latvijas balzama" produkts "Latvijas balzama" veikalos jau nopērkams.
Roku un virsmu dezinfekcijas līdzeklis.
Un tagad....tadaaaa, cena 4 litri 29,49 eiro," teikts ierakstā.

Vairums Facebook lietotāju gan raksta, ka cena ir advekāta šādam daudzumam, pie tam "Latvijas balzama" dezinjekcijas līdzekļa cena vēl esot zema - Latvijas veikalos esot redzēti daudz dārgāki produkti.

"Tur 4 litri un 29.49 eiro. Es vakar aptiekā nopirku 100 mililitri un 5 eiro," teikts kādā komentārā.

"Cena laba. Apmēram 7,50 eiro litrā - ne spirtu ne 70% šņabi par tādu cenu nevar nopirkt. Ilgam laikam pietiks. Ja nevannojas," teikts vēl kādā komentārā.

Kā iepriekš tika vēstīts, "Latvijas balzams" lielā pieprasījuma dēļ palielinājis dezinfekcijas līdzekļa ražošanas jaudu līdz 20 tonnām dienā, kas ir 3,3 reizes vairāk, nekā sākotnēji bija plānots..

"Latvijas balzama" pārstāvji norādīja, ka sākotnēji kompānija plānoja dienā saražot sešas tonnas dezinfekcijas līdzekļa "Virudes", bet, ņemot vērā lielo pieprasījumu, ražošanas jauda palielināta līdz 20 tonnām dienā.

Pēc "Latvijas balzamā" minētā, interesi par roku un virsmu dezinfekcijas līdzekļa "Virudes" iegādi izrāda valsts iestādes, veselības iestādes, pārtikas ražotāji, sanitāro līdzekļu izplatītāji un telpu dezinfekciju veicoši uzņēmumi, kā arī tirdzniecības ķēdes.

Kompānijā informēja, ka pirmajā ražošanas kārtā "Latvijas balzams" ir paredzējis saražot 200 tonnu roku un virsmu dezinfekcijas līdzekļa.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 14:47

Jaunākās diskusijas