FOTO: Rīgā iedzīvotāji ar plakātiem uzmundrina līdzcilvēkus ārkārtējās situācijas laikā

Baiba Puriņa 25.marts 2020, 18:22
 
Ekrānuzņēmums no Instagram/breaking.lv/Larisa Drauga
Kamēr Latvijā ir izsludināts ārkārtējais stāvoklis Covid-19 izplatības ierobežošanai, cilvēki cenšas pielāgoties un aprast ar publiskiem ierobežojumiem, pašizolāciju un citiem aspektiem, kas saistīti ar koronavīrusa pandēmiju pasaulē un Latvijā. Tikmēr Sarkandaugavā iedzīvotāji atraduši simpātisku veidu, kā uzmundrināt līdzcilvēkus.

Sociālajā vietnē Instagram profilā Breaking.lv publicēti aculiecinieku iesūtīti attēli no Sarkandaugavas, Rīgā, kuros redzami uzmundrinoši plakāti līdzcilvēkiem.

Pirmais plakāts manīts nedēļas nogalē pie daudzīvokļu ēkas Sarkandaugavā. Uz plakāta krievu valodā vēstīts: "Ļaudis!!! Viss būs labi". Pēc pāris dienām publicēts attēls ar otru plakātu, šoreiz uz ēkas fasādes, kas latviešu valodā pauž tādu pašu vēstījumu.
View this post on Instagram

A post shared by Breaking Latvia (@breakinglv) on

View this post on Instagram

A post shared by Breaking Latvia (@breakinglv) on

Kā jau vēstīts, jaunā koronavīrusa izraisītā slimība Covid-19 pēdējā diennaktī apstiprināta vēl 24 cilvēkiem, līdz ar to kopumā ar to valstī saslimis 221 cilvēks. No 13.marta līdz 14.aprīlim Latvijā saistībā ar Covid-19 vīrusu izsludināta ārkārtējā situācija, šajā laikā nosakot virkni ierobežojošu pasākumu ar mērķi ierobežot vīrusa izplatību.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 14:47

Jaunākās diskusijas