Kā karantīnas laiku Bali pavada modele Diāna Kubasova

Lelde Veinberga 25.marts 2020, 17:51
 
Ekrānuzņēmums no Instagram
Latviešu modele Diāna Kubasova šajā trauksmainajā laikā, kad pasaule satraukta par jaunā koronavīrusa izplatību, bauda atpūtu skaistajā Bali. Modele dalās ar dienas notikumiem un notvertajiem fotomirkļiem savā Instagram.
"Šodien Bali ir Nyepi diena jeb Klusuma diena. Tie ir hinduistu svētki, kuri ir unikāli Bali salai. Tie ir svētki, kurus vietējie pavada klusējot, gavējot un meditējot.

Šajā dienā sala ir pilnīgi paralizēta. Neviens nedrīkst iziet no mājām, ieslēgt gaismu, nekas nestrādā, nebrauc mašīnas, arī lidosta ir slēgta (un ne tikai šogad - Covid-19 laikā)... un nedrīkst nodarboties ar baudpilnām aktivitātēm... Ja policija noķer kādu uz ielas, tad ne tikai būs jāmaksā sods, bet var nonākt pat cietumā!

View this post on Instagram

A post shared by Diana Kubasova (@dianakubasova) on

Kaut kā šīs veselības krīzes viducī, šķiet ļoti piemērota un saprotama diena! Vai Tu biji dzirdējis (-usi) a par šādu dienu?" sekotājiem jautā modele, publicējot foto no ziedu vannas.

Tāpat Diāna publicējusi fotogrāfiju no iepirkšanās vietējā tirgū. Latviete norādā, ka Bali ir īsta augļu paradīze.

View this post on Instagram

A post shared by Diana Kubasova (@dianakubasova) on

"Mans karantīnas šoppings izskatās šādi! Šajā laikā cenšos ēst pēc iespējas vairāk augļu un dārzeņu, lai tas aizņem vismaz 80% manas diētas. Zinu, ka Latvijā ar augļiem ir pašvaki, taču apelsīni, kivi, ananasi ir laba izvēle - jeb viss, kas ir mizojams (lai nomizotu nevēlamo pesticīdu kārtu nost).

Bali ir īsta augļu paradīze - šodien nopirku maisu mangustīnu, 2 lielas papajas, 6 mango, 4 pitayas, ķekaru banānu un par to visu samaksāju mazāk kā 10 eiro. Man šķiet es šeit palikšu par frutārieti," smej modele.

Uz Bali Diāna devusies arī lai distancētos un uzkrātu jaunus spēkus.

View this post on Instagram

A post shared by Diana Kubasova (@dianakubasova) on

"Es pēdējo nedēļu biju paņēmusi ne tikai lai distancētos no cilvēkiem, bet arī no sociālajiem medijiem. Biju nedaudz pārstrādājusies un biju tuvu pie izdegšanas robežas, tāpēc, manuprāt, dažreiz ir svarīgi sevī ieklusīties un parūpēties ne tikai par savu fizisko, bet arī garīgo veselību!

[...] Tātad - karantīnu pavadu Bali salā! Interesantākais, ka man jau bija plāns pāris mēnešus pavadīt Bali, izīrēt mājiņu un strādāt no attāluma, kā arī rakstīt sen izsapņoto grāmatu! Tikai vīrusa dēļ nācās doties šurp nedaudz ātrāk. Katrā ziņā savu izvēli nenožēloju, tā nav sliktākā vieta, kur pavadīt karantīnu," raksta modele.

Vēl pirms gada vēstījām, ka Diāna savos 30 gados ir apceļojusi jau 68 valstis. «Mans dzīves moto vienmēr bijis - teikt jā visām dzīves iespējām! Jo tās mums ir ne tāpat vien! Drosmīgajiem taču pieder pasaule,» viņa uzskata. «Sakot jā, esmu apceļojusi jau 68 valstis, vairākas reizes lēkusi ar izpletni un gumiju, peldējusies ar haizivīm, turējusi lauvu aiz astes un piedzīvojusi daudzus citus neiedomājamus piedzīvojumus! Man patīk dzīvot dzīvi traki un pilnvērtīgi,» atzīst daiļā modele.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 5:26

Jaunākās diskusijas