VIDEO: Liepājā jaunajai māmiņai izdodas izgābties no degoša dzīvokļa

tautaruna.lv 29.novembris 2019, 15:48
 
Ekrānšāviņš no video
Kāda ģimene Liepājā nesen piedzīvojusi postošu ugunsgrēku savā nesen izremontētajā dzīvoklī.

Ģimene nesen bija pabeigusi remontu, lai radītu patīkamu vidi nesen dzimušajam mazulim. Bērniņa vecmamma bija izvedusi mazo pastaigā, bet mamma palika mājās iekurināt krāsni.

Kad sieviete gāja pēc malkas, miteklī kaut kas nogāja greizi. Izcēlās postošs ugunsgrēks, kas iznīcināja mēbeles un mantas. Cenšoties kaut ko saglābt, jaunā māmiņa guva apdegumus.

“Protams, ka bija šoks. Izsaucu ugunsdzēsējus, vēl kaut kas izsauca. Dūmi bija ārā, trakums! Izskrēja ārā sieviete, bļauj, kliedz,” stāsta kaimiņš.

Sieviete, kas skriešus bēga no ugunsgrēka, bija degošā dzīvokļa saimniece Kristīne. Par laimi, viņas mazais bērniņš īsi pirms nelaimes izcelšanās brīža bija izvests pastaigā ar vecmammu un nekādi netika traumēts. Jaunā māmiņa, cerēdama, ka izdosies apdzēst liesmu perēkli pašas spēkiem, guva ievainojumus.

“Aizveda ar ātrajiem. Pati bija mēģinājusi dzēst un saelpojusies dūmus, tagad arī vēl ir slimnīcā,”stāsta cietušās vecmāmiņa.

Ugunsdzēsēji 16 kvadrātmetrus plašo ugunsgrēku nodzēsa trīs stundu laikā. Tagad dzīvoklis ir nelietojams, un visa ģimenes iedzīve ir sadegusi. Kārtošanas un remontēšanas darbus šobrīd veic cietušās sievietes vīrs un bērniņa tētis. Viņš stāsta, ka ugunsgrēks, visticamāk, izcēlies no krāsniņas, bet kā un kāpēc karstās ogles izkritušas, pagaidām spriest ir grūti.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 19:58

Jaunākās diskusijas