Pircējs domā, ka farmaceits liek iegādāties dārgākās zāles

Lelde Veinberga 29.novembris 2019, 18:02
 
Pixabay
Portālā sudzibas.lv kāds vīrietis skaidro notikušo pēc aptiekas apmeklējuma. Pircējam šķitis, ka aptiekārs mēģinājis pārliecināt , ka iegādātās zāles ir labākas par tām, kuras patiesībā vēlējies iegādāties vīrietis.

"Sieva nopirka aptiekā zāles, bet ne tādas, kā vajag. Aiznesu atpakaļ ,gribēju samainīt uz vajadzīgajām zālēm, vai, lai atdod naudu ja negrib mainīt.

Pat neatvēru iepakojumu un bija pirkuma čeks, bet aptiekārs atteicās paņemt zāles atpakaļ un stāsta, ka šitās ir labākas par tām kuras man vajag, bet man nevajag šīs zāles.

Es saprotu aptiekāru, šīs zāles ir dārgākas un tāpēc arī negrib ņemt atpakaļ, tā ir cilvēku maldināšana, krāpšana un slikts serviss," norāda pircējs.

Kā arī cilvēki norāda komentāros, aptiekas nepieņem zāles atpakaļ. Aptiekās zāles var nodot tikai to iznīcināšanai.

Savukārt medikamentu cenas Latvijas aptiekās ir aktuāla tēma, jo cilvēki vairākkārt norādījuši, ka pie mums viena un tā paša medikamenta cena var pat vairākas reizes atšķirties no cenas, par kādu to piedāvā nopirkt Igaunijā vai Lietuvā. Šonedēļ to secinājusi arī Konkurences padome - no Baltijas valstīm Latvijā ir augstākais aptieku uzcenojums kompensējamajiem medikamentiem.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 16:51

Jaunākās diskusijas