Kivičs atklāj "patiesību" par Latvijas šovbiznesu

tautaruna.lv 29.novembris 2019, 9:55
 
Mārtiņš Zilgalvis/F64 Photo Agency
Pirms kāda laika mediji vēstīja, ka mūziķis Andris Kivičs šķīris laulību ar sievu Madaru un saderinājies ar mīļoto Lieni Skulmi. Vairākas dienas pēc ziņām par šķiršanos, dziedātājs publicējis dokumentu, kas apliecina šo notikumu, turklāt visai skarbi komentējis Latvijas šovbiznesa aizkulises.
"Visi vīrieši ir kretīni, sola tikai un sola, bet neizšķiras nekad," mikroblogošanas vietnē pie fotoattēla ar dokumentu par laulības šķiršanu raksta dziedātājs. "Mums izklaides industrijā pārsvarā zēni krāpj savas ģimenes kādu labu laiku, tad atgriežas tajās, un skatās sievām acīs pie svētku eglītes tā, it kā nekas nebūtu bijis. Es kaut kā tomēr nolēmu iet "pret straumi," aprakstot Latvijas šovbiznesa aizkulises rezumē dziedātājs.

Jau vēstīts, ka mūziķa Andra Kiviča un Madaras Kivičas laulība ilga septiņus gadus. Tajā dzimušas divas meitas. Dziedātājam šī bija trešā laulība. Kā liecina sociālajos tīklos publicētā informācija, tad mūziķis un bijušais basketbolists šobrīd ir saderinājies ar mākslinieci Lieni Skulmi.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:17

Jaunākās diskusijas