Amerikāņu aktrise piedzīvojusi nepatīkamu kritienu; publicē baisus foto

Baiba Puriņa 29.novembris 2019, 2:02
 
Ekrānuzņēmums no Instagram/Sūzana Sarandona
Amerikāņu aktrise Sūzana Sarandona sociālajos tīklos saviem sekotājiem atklājusi, ka pēc neveiksmīga kritiena salauzusi degunu un savainojusi celi.
Aktrise savā Instagram profilā dalījusies ar attēlu, kurā uz viņas acs redzams iespaidīgs zilums. 73 gadus vecā aktrise pagājušajā nedēļā neveiksmīgi nokritusi, kā rezultātā tikusi pie smadzeņu satricinājuma, lauzta deguna un savainota ceļa.

Sociālajos medijos Sarandona izsaka nožēlu, ka kritiena dēļ nevarēs apmeklēt Ņūhampšīru, kur plānoja viesoties kopā ar senatoru Bērniju Sandersu viņa kampaņas ietvaros. Bērnijs Sanders šobrīd rīko kampaņu, lai kļūtu par Demokrātu partijas kandidātu ASV prezidenta vēlēšanās, kas notiks 2020. gada 3. novembrī.

View this post on Instagram

A post shared by Susan Sarandon (@susansarandon) on

View this post on Instagram

A post shared by Susan Sarandon (@susansarandon) on

Sūzana Ebigeila Tomelina, kura plašāk pazīstama kā Sūzana Sarandona, ir amerikāņu aktrise, kā arī sociālā un politiskā aktīviste.

Aktrise filmējusies tādās filmās kā "Rokija Horora šausmu šovs" (1975), "Telma un Luīze" (1991), "Mironis nāk" (1995), "Dārgie pīšļi (2009). Par lomu filmā "Mironis nāk" Sarandona saņēma Amerikas Kinoakadēmijas balvu "Oskars" kā labākā aktrise.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 1:45

Jaunākās diskusijas