FOTO: Pircējs parāda, cik briesmīga paskata saldējumu nopircis veikalā Jēkabpilī

tautaruna.lv 15.septembris 2019, 13:08
 
Privātais arhīvs/skaties.lv
Kāds pircējs vērsies "Sūdzību dēlī" raidījums "Bez Tabu", parādot, kādu saldējumu viņam gadījies nopirkt veikalā Jēkabpilī.
“Jēkabpils “Rimi” veikalā nopirku saldējumu. Vienīgi nav skaidrs, kā tas gadījies šāds? Pie ražotāja, pa ceļam uz veikalu vai veikalā? Šitādu vispār var ēst? Izkusis un vēlāk sasaldēts?” raksta pircējs.

Privātais arhīvs/skaties.lv

Tikmēr komentāros cilvēki dalās ar dažādiem viedokļiem. Vairumā gadījumu cilvēki raksta, ka saldējums tāds paliek pēc tam, kad tiek atsaldēts un atkal sasaldēts.

"Pērkot saldējumu, var sataustīt kāds ir vai nav. Veikalos dažreiz nestrādā saldētavas, saldējums par to laiku izskūst. Kad saldētavas sāk darboties, saldējums no jauna sasalst,un tad viņš ir, kāds ir," teikts ka'dā komentārā.

Vēl savā pieredzē dalās arī kāda veikala pārdevēja.

"Man bija tāda situācija, klients ar saldējumu rokās staigā pa veikalu, pieejot pie kases, saprot, ka ir izkusis, un pasaka, ka šito neņems, jo izkusis un aizies samainīt...Es, protams, pajautāju, vai kāds gribētu pēc tam saldējumu, kas otreiz sasaldēts," teikts komentārā.

Jāpiebilst, ka cilvēki ik pa laikam sūdzas par bojātiem pārtikas produktiem dažādos Latvijas veikalos. Tā pirms kāda laika vīrietis Grobiņā nopircis arī neēdamu kūku.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:28

Jaunākās diskusijas