Ceļā uz Rīgu pasažieri noskatās, ka autobusa vadītājs iesaistās kautiņā

tautaruna.lv 15.septembris 2019, 16:03
 
F64
Viens no maršruta "Bauska-Rīga" autobusa pasažieriem atklāj, ka autobusa šoferis uzsāka kautiņu ar kādu vīrieti.
Kā raksta pasažiere, arī minētais vīrietis brauca autobusā.

"Braucu ar autobusu Bauska - Rīga. Bauskā autobusā iekāpa pasažieris, kurš bija nedaudz iereibis, bet šoferis viņu uzņēma. Pasažieris brauca līdz pieturai "Spiģi", bet šoferis biļeti viņam neizsniedza. Pasažieris par to bija ļoti neapmierināts un aiz pieturas "Code" sākās asa vārdu pārmaiņa starp šoferi un pasažieri. Nedaudz pirms pieturas "Butkas" šoferis apstādināja autobusu un brutāli izgrūda šo pasažieri ārā pa durvīm. Pēc tam viņš pats arī izkāpa un uzsāka kautiņu ar šo cilvēku. Pasažieris viņam pretī nesita, bet tomēr šoferis viņu sita pa galvu. Notikušo redzēja visi autobusa pasažieri. Pēc tam šoferis atstāja piekauto cilvēku grāvmalā un pats aizbrauca. Vai šoferis drīkstēja tā rīkoties?" par notikušo raksta pasažieris.

Komentāros cilvēki norāda, ka šoferim bija tiesības izmest ārā pasažieri, ja viņš bija alkohola reibumā, taču kauties gan nevajadzēja.

Tikmēr vēl kāds raksta, ka pasažieriem par notikušo būtu vajadzējis ziņot policijai.

"Kāpēc nepildijāt pilsoņa pienākumu un redzot šādu vardarbību neinformējāt policiju? Jūs tagad esat līdzvainīga, jo nesniedzāt palīdzību un atstājāt grāvmalā guļot pa galvu sasistu cilvēku, devāties prom, kaut arī pasažiera statusā.
Es nesaprotu, tajā autobusā neveins nereaģēja, vai Jūs tur bijāt viena?" teikts kādā komentārā.

Jāpiebilst, ka pasažieri ik pa laikam sūdzas par autobusa šoferu attieksmi. Piemēram, pirms kāda laika tika vēstīts par to, kā autobusa šoferis Jelgavā paņirgājas par invalīdi.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:31

Jaunākās diskusijas