Īsta veiksme! Kāds Latvijas iedzīvotājs čeku loterijā laimē divreiz

tautaruna.lv 15.septembris 2019, 10:12
 
Dmitrijs Suļžics /F64
Jau trešo mēnesi Latvijā notiek čeku loterija. Uzvarētāji tikuši izlozēti jau divas reizes. Kā izradās, vienam cilvēkam izdevies laimēt uzreiz divas balvas, ziņo LTV7.

Kā atklāja Valsts ieņēmumu dienesta (VID) Stratēģiskās vadības lietu un sabiedrisko attiecību pārvaldes pārstāve Evita Teice-Mamaja, šādi paveicies ir tikai vienam cilvēkam.

"Tiešām uz viena telefona numuru tika reģistrēti divi čeki, abi laimēja katrs pa 100 eiro. Čeki bija dažādi: viens par pakalpojumu, otrs - par preci. Tāpēc var teikt, ka cilvēks ir veiksminieks. Augusta izlozē tādu gadījumu nav bijis," pauda VID pārstāve.

Jāatgādina, ka nakāmā čeku loterijas izloze gaidāma 13.oktobrī.

Čeku loterijā var piedalīties ikviens bez vecuma ierobežojuma. Lai piedalītos čeku loterijā un pretendētu uz dažāda apmēra naudas laimestiem, kā arī uz Padziļinātās sadarbības programmas dalībnieku - dažādu Latvijas uzņēmumu sarūpētajām papildu balvām, tīmekļa vietnē "www.cekuloterija.lv" ir jāreģistrē čeks, kvīts vai biļete par kopējo summu vismaz piecus eiro.

Loterijas rezultāti tiks publicēti arī tīmekļvietnē "www.cekuloterija.lv" un "www.latloto.lv". Tāpat mēneša balvu ieguvējiem un gada izlozei izvirzītajiem loterijas dalībniekiem tiks izsūtītas īsziņas uz reģistrācijas brīdī norādīto mobilā tālruņa numuru.

Čeku loterijas mērķis ir veicināt godīgu konkurenci un labprātīgu nodokļu saistību izpildi, mudinot pircējus pieprasīt čekus un kvītis par iegādātajām precēm un saņemtajiem pakalpojumiem, tādējādi veicinot kultūras maiņu sabiedrībā. Čeku loterija Latvijā notiek pirmo reizi, taču citur pasaulē ir visnotaļ izplatīta prakse, kas devusi pozitīvus rezultātus gan attiecībā uz sabiedrības rīcības maiņu, gan ieņēmumiem valsts budžetā. To organizē VID, informatīvi atbalsta VAS "Latvijas Loto".

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 14:07

Jaunākās diskusijas