Austrumu slimnīca sola 150 eiro par atvestu jaunu darbinieku; akcijas rezultāti iepriecina

tautaruna.lv 3.jūlijs 2019, 20:13
 
Ekrānuzņēmums no Facebook
Rīgas Austrumu klīniskajā universitātes slimnīcā jau kopš šā gada sākuma ir uzsākta akcija "Atved draugu". Tās mērķis ir piesaistīt jaunus darbiniekus, izmantojot esošo darbinieku paziņu loku, kas ir personiskāk un līdz ar to arī efektīvāk, norāda slimnīca.

Kā norādīts slimnīcas izplatītajā informācijā, tad esošie slimnīcas darbinieki, kuri pierunājuši savus draugus noslēgt darba attiecības ar slimnīcu, var saņemt 150 eiro lielu balvu. Naudas balva pienākas, ja draugs slimnīcā nostrādājis vismaz 3 mēnešus.

"Ar prieku varam teikt, ka akcija sevi ir pilnībā attaisnojusi, jo pašlaik jau šādi ir izdevies atrast 61 jaunu darbinieku. Paldies visiem mūsu slimnīcas darbiniekiem, kuri aktīvi iesaistās akcijā "Atved draugu"!" pateicas slimnīca.

Jau ziņots, ka Latvijas veselības aprūpē hroniski trūkst darbinieku. Kopš 2005.gada ir apstiprinātas dažādas pamatnostādnes, programmas un konceptuālie ziņojumi, kas izstrādāti, lai Latvijā strādājošie mediķi būtu pieejami pacientu pieprasījumam atbilstošā skaitā un kvalifikācijā, tomēr šis mērķis ne tuvu nav sasniegts, revīzijā konstatējusi Valsts kontrole.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 1:01

Jaunākās diskusijas