Paskat, kā savus pakalpojumus piedāvā "spicākais traktorists Latvijā"

tautaruna.lv 3.jūlijs 2019, 16:17
 
F64
Kāds traktorists soctīklos publicējis diezgan asprātīgu savu pakalpojumu piedāvājumu, kas, priežot pēc komentāriem, sajūsminājis ne vienu vien tā lasītāju.
"Krasts aizaudzis? Gribas ēst, bet nav kur pīcku iemest? Peldot ekstremitātes pinas ūdenszālēs un velk uz grunti? Tā nav štelle! Vēl tikai divas nedēļas var pieteikties pie spicākā traktorista Latvijā, kurš atrisinās visas augstāk minētās problēmas ar pāris sešpadsmitmetrīgas strēles vēzieniem, " teikts sociālajā vietnē Facebook publicētajā sludinājumā.

Traktorists turpina: "SSkā vari neskatīties, tur tevi piečakarēs ar saldas cenas solījumiem, bet atbrauks ar desmittonnīgu nīkuli uz riteņiem un operatoru pilnīgā vafelē. Zvani tūlīt, jo pakalpojums pieejams ierobežotu laiku. Un tas vēl nav viss! Ja pieteiksies nekavējoties, dāvanā saņemsi traktorista smaidu un visas darbības ar nivelieriem un smalkām lāzeru štellēm 324 eur vērtībā (bez pēvēenn). Par papildus samaksu darbus varu veikt uzvalkā vai rokera štātēs."

Cilvēki neslēpj sajūsmu par asprātīgo piedāvājumu un kāda komentētāja pat bildusi, ka viņai "gandrīz vai žēl, ka nevajag neko izrakt".

Jau vēstijām, ka ar soctīklu palīdzību darbu cenšas atrast tikko absolvējušais Vladislavs Ivanovs, kurš ir masieris ar redzes problēmām. Vairāki tūkstoši cilvēku metušies puisim palīdzēt atrast viņam darbu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 11:55

Jaunākās diskusijas