Elbakjans par skandalozajiem plakātiem: Lai viņas no tā sava centra iet d****

Portāls nra.lv 3.jūlijs 2019, 13:21
 
Ģirts Ozoliņš/ F64 Photo Agency
Šīs nedēļas sākumā plašu rezonansi izsaucis centra "Marta" komentārs par "Ghetto Games" norises vietā izvietotajiem plakātiem. Lūdzot komentāru par plakātiem, "Ghetto Games" kustības līderis Raimonds Elbakjans TV3 Ziņām izteicies visai asi.
"Centrs "Marta" aicina Ghetto Games nekavējoties novākt pilsētvidē redzamos plakātus “Some bitches are always ready for opportunities”, “The strongest win” un “A real women never let her man go to ghetto games hungry or horny”!," tā vakar vēstīts centra ierakstā sociālajā tīklā facebook. R.Elbakjans, kuru TV3 Ziņu žurnāliste Monta Jakovele aicinājusi izteikties par plakātiem izteikto kritiku, atbildējis nesaudzīgi: "Lai viņas no tā sava centra iet d****!"

Tāpat viņš norādījis, ka viņam nav laika komentēt plakātus, un lai ar viņu sazinās vēlāk, informē skaties.lv

Jau vēstīts, ka centrs "Marta" norādīja, ka iepriekš minētie plakāti ir klajš dzimumu līdztiesības pamatprincipu pārkāpums un uzskatāmi par sieviešu un meiteņu cieņu aizskarošiem. Tajos paustie saukļi, vardarbīgās ainas un seksistiskie puskailu meiteņu zīmējumi ir absolūti nepiemēroti jauniešu auditorijai, kuru priekšstati un uzvedība šajā vecumā ir īpaši viegli ietekmējami.

"Aicinām Ghetto Games apzināties, ka organizācijai, kas ikdienā strādā ar jauniešiem, ir nepieļaujami izplatīt šādus seksistiskus stereotipus veicinošus saukļus un attēlus! Jauniešu auditoriju ir iespējams uzrunāt arī cieņpilnā veidā, nepopularizējot agresīvu un diskriminējošu uzvedību."

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:02

Jaunākās diskusijas