Narkotiku tirgoņu dēļ nepatikšanās iekūlies Andris Kivičs

tautaruna.lv 3.jūlijs 2019, 11:33
 
Ekrānšāviņš no video
Maija sākumā mūziķis Andris Kivičs kopā ar mīļoto sievieti Lieni Skulmi pameta Latvijas āres, lai dotos laimes meklējumos uz Spāniju. Tiesa, pāris tur pārāk ilgi neuzturējās un devās jaunos piedzīvojumu meklējumos uz Portugāli. Jāsaka, arī tur neiztikt bez situācijām, kuras, iespējams, citiem dzīvē nav nācies piedzīvot.

Vēlā otrdienas vakarā mīlnieki translēja tiešraidi sociālajā tīklā facebook, kur vaļsirdīgi stāstīja par to, kā nonākuši Portugālē. Kā izrādās, tad ceļš uz turieni bijis piedzīvojumu un pārdzīvojumu pilns.

Pārim sākotnēji bijis paredzēts lidojums no Alikantes uz Frankfurti. Laikā, kamēr abi gaidījuši rindā uz lidmašīnu viņi ne vien vērojuši dažādus smieklīgus video telefonā, bet arī skaļi smējušies un izdzēruši pa vīna glāzei. Brīdī, kad pienākusi iekāpšana lidmašīnā, "Ryanair" darbinieki paziņojuši, ka lidmašīnā mīlnieki netikšot ielaisti.

Tas pamatīgi sadusmojis mūziķi, kurš norādījis, ka vēlas iepūst alkometrā, ja jau apkalpe uzskata, ka viņš, piemēram, ir pārlieku iedzēris. Sākusies vārdu pārmaiņa ar aviokompānijas darbiniekiem, vēlāk pat piesaistīta lidostas policija. Vēlāk abi arī nogādāti policijas iecirknī.

Ar to gan pārdzīvojumi nav beigušies. Pēc tam, kad pāris nokļuvis Losabonā, paviesojies kādā kafejnīcā, viņiem atkal sanākusi "saķeršanās" ar policiju. Izrādās, ka kafejnīcā pāris vīrieši piedāvājuši pārim iegādāties narkotikas, bet vēl kāds cits pamanījies nočiept Andra telefonu. Pēc tam ieradusies policija, kura iepriekš minēto notikumu dēļ aizturējusi arī mūziķi.

Jau vēstīts, ka pāris Latvijā varētu atgriezties rudenī, jo kā zināms, tad mūziķim un viņa mīļotajai paredzēta uzstāšanās pat VEF kultūras pilī.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 21:38

Jaunākās diskusijas