SOCTĪKLUS "aplido" zīmīga bilde, kas uzņemta īsi pirms ugunsnelaimes Parīzē

tautaruna.lv 16.aprīlis 2019, 18:51
 
Scanpix
Sociālajos tīklos tūkstošiem cilvēku dalījušies ar fotogrāfiju, kas uzņemta vien stundu pirms postošās ugunsnelaimes Parīzes Dievmātes katedrālē Francijas galvaspilsētā pirmdienas pievakarē. Cilvēki visā pasaulē cenšas palīdzēt atrast tajā iemūžinātos cilvēkus, vēsta BBC.

Bildē iemūžināts, iespējams, tēvs ar savu meitiņu, kuri laimīgi rotaļājas pie Parīzes Dievmātes katedrāles vien stundu pirms ugunsnelaimes, kas izpostīja lielu daļu 850 gadus senā kultūras pieminekļa.

23 gadus vecā tūriste Brūka Vinsdora ar sociālo tīklu palīdzību vēlas atrast foto attēlotos cilvēkus. Ar Twitter ierakstu dalījušies teju 120 000 cilvēku.

"Es gandrīz piegāju pie tēta, lai pajautātu, vai viņš to [fotogrāfiju] vēlas. Tagad es vēlētos kaut būtu tā izdarījusi. Twitter, ja tev ir jebkādas spējas, palīdzi man viņus atrast," raksta Brūka.

Jau ziņots, ka pirmdienas pēcpusdienā Parīzes Dievmātes katedrālē izcēlās ugunsgrēks. Liesmas apņēma tās jumtu, un ugunsgrēka rezultātā sabruka katedrāles torņa 93 metrus augstā smaile, kas bijusi pārāk augsta, lai ugunsdzēsēji varētu to dzēst.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 3:41

Jaunākās diskusijas