Sieviete lūdz līdzcilvēku palīdzību, lai no nāves glābtu savu māsu

tautaruna.lv 21.septembris 2018, 20:33
 
F64/attēlam ir ilustratīva nozīme
" Draugi, paziņas un ikviens līdzcilvēks, es atkal esmu spiesta lūgt jūsu palīdzību, lai glābtu manas mīļās māsiņas Sovitas dzīvību," facebook raksta Sanita O.

"Steidzami ir nepieciešama ĻOTI DĀRGA radioķirurģiska operācija galvai.
Viņa turpina cīņu ar nežēlīgo diagnozi - plaušu vēzi. Viņas veselība tika neatgriezeniski sagrauta, kad ārstējoties tepat Latvijā pirms 4 gadiem tika uzstādīta kļūdaina diagnoze, kad plaušu vēža vietā tika ārstēts pavisam kas cits. Latvijā ārsti teica: “Diemžēl Solvitai nepaveicās ar diagnozi.”


Ir pagājis jau gads, kopš pateicoties ziedot .lv atbalstam un lielam pulkam līdzcietīgu cilvēku, viņa ārstējas Izraēlā.

Šobrīd Solvita jūtas ļoti labi, veselība ir acīmredzami uzlabojusies, un nu jau šķita, ka viss ļaunais aiz muguras un slimība pieveikta. Tomēr pēdējās ārstu vizītes atbildes šī gada augusta mēnesī par viņas veselības stāvokli nav iepriecinošas.

Magnētiskā rezonanse galvā uzrāda vairākas mazas metastāzes, kuras atrodas ļoti grūti pieejamās vietās. To likvidēšanai ārsti nozīmē tikai radioķirurģisku ārstēšanu. Izraēlas ārsti iesaka šo operāciju veikt Asuta klīnikā , Telavivā. BET tas maksā milzīgu, mums nereālu naudu - līdz 25 000 Eur . Diemžēl Latvijā šī procedūra nav valsts apmaksāta. Mēs saprotam, ka tikai ar Jūsu un Dieva palīdzību Solvitai ir iespēja turpināt dzīvot un audzināt 6 gadīgo dēliņu Adrianu. Viņa ļoti grib dzīvot, sagaidīt dēla 1. skolas dienu, un būt kopā ar saviem mīļajiem. Visas cerības ir tikai un vienīgi uz mūsu līdzcilvēku palīdzību. Operācija jāveic pēc iespējas ātrāk, lai metastāzes neizplatītos. Ārsti saka, ka parasto staru terapiju vairs nevar pielietot, jo, ja būs sarežğījumi, Solvitai pastāv reāls drauds “palikt par " dārzeni" Diemžēl !!! Teorētiski ir apzināta iespēja ārstēties, lai nepiedzīvotu šo postu, bet praktiski tādas naudas mums - ģimenei nav!"

Lūgums palīdzēt publicēt arī ziedot.lv (šeit)

Solvitai ir tikai 33 gadi. Šobrīd no vajadzīgās summas saziedoti 6000 eiro. Vēl pietrūkst gana daudz...

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 3:05

Jaunākās diskusijas