Soctīklos: Mammas vēstījums visiem, kas sievietes pēc bērna piedzimšanas "noraksta"

tautaruna.lv 21.septembris 2018, 18:44
 
Dmitrijs SUĻŽICS, F64 Photo Agency
Bērna piedzimšana, protams, ievieš korekcijas sievietes, arī visas ģimenes ikdienas gaitās un paradumos, tomēr līdz ar mazuļa ienākšanu ģimenē dzīve nepastājas. Kāda māmiņa pauž savu neizpratni, kāpēc bērns tiek uztverts kā spriedums.

"Kas tās par sabiedrības pieņemtām muļķībām, ka bērns ir spriedums?
Šodien mazajam Maiklam aprit 4 mēneši. Atceros, kā vakar, kad pastāstījām visiem priecīgo vēsti par jauno dzīvību. Un visi draugi kā viens- ā, nu jā, tad jau viss, par draugiem un jautrību aizmirsīšu, sēdēšu mājās un mainīšu pamperus..


Bet nē. Jūs- apkārtējie jau esat tie, kas uzskata, ka bērns ir spriedums. Mammas zina, kad var izklaidēties un kad nevar- viņas visu kontrolē, Jums par to nav jādomā.

Maikls dievina skaļu mūziku, izbraucienus un būšanu ārpus mājas. Kā kādam piedāvāju aizšaut kaut ko padarīt, tā visi- nu bet Tev taču ir bērns, ko tad mēs te. Bet jebkurai mammai VAJAG izklaides, lai nesajuktu prātā.

Tāpat gribās piepelnīties. Ir tik daudz, ko var darīt no mājām, taču arī mūžīgās frāzes- Tev ar bērnu jābūt, kāds darbs, tev tagad ir skaistākais laiks Tavā dzīvē.

Piekrītu, ka šis ir skaists laiks, taču Tu to nekad nevarēsi novērtēt un izbaudīt, ja visu laiku būsi viena pati. Vīrs blakus, protams, ir milzīgs pluss, taču viņam ir darbs.

Tas viss ir tik traki, un mums, mammām, VAJAG draugus, VAJAG izklaides, VAJAG rūpēties par sevi.

Tā ka, draugi, neaizmirstiet par savām draudzenēm-mammām. Viņas joprojām ir tās pašas jautrās meitenes ar kurām agrāk izklaidējāties. Atgādiniet viņām to un esiet blakus!" facebook atgādina Dia M.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 23:10

Jaunākās diskusijas