Uz valsts apmaksāto operāciju rindas ir garas, tāpēc tiek lūgta palīdzība līdzcilvēkiem

tautaruna.lv 29.jūlijs 2018, 19:44
 
Scanpix
Facebook pirms dažām dienām publicēts lūgums palīdzēt kādai kundzei, kurai steidzami vajadzīga nauda operācijai.

"Dzintra ir mamma 2 bērniem un vecmāmiņa 4 mazbērniem (esmu viena no mazbērniem), viņa ir sieviete, kura vienmēr ir palīdzējusi un atbalstījusi līdzcilvēkus neskatoties uz to, cik un kādas grūtības pašai dzīvē ir bijušas.

Šobrīd manai omītei ir 73 gadi, un jau vairākus gadus viņa mokas ar sāpēm kājās.

Ārsti ir teikuši, ka tas ir paaugstināta cukura dēļ, tā ir izdoma/depresija utt, bet izrādās, kas visu šo laiku viņai ir bijis un ir strauji progresēšjošs osteoartrīts, viņai ceļa kauli jau viens pret otru beržas un pēc ārsta teiktā ir steidzami jāveic operācija, jo citādāk mana omīte var arī nestaigāt vairāk. Viņas jaunākajam mazbērnam nu pat kā palika viens gadiņš un viņa nākotnē vēl vēlās vest viņu uz dārziņu un uz skolu, kā arī viņas sapnis ir pamosties un nedzert vienu pretsāpju zāli pēc otras, un aiziet pasēdēt parkā. Osteoartrīta dēļ manai omītei ir steidzami nepieciešama ceļa locītavas protezēšana.

Uz valsts apmaksāto operāciju rindas ir garas, bet gaidīt 10 gadus mēs vairs nevaram atļauties. Operācijai un pēcoperācijas rehabilitācijai nepieciešami 5000 eiro.

LŪDZU ikvienu cilvēku, kurš gatavs palīdzēt savu iespēju robežās sniegt manai omītei finansiālu atbalstu," raksta mazmeita Anna.

Ja ir iespējams, palīdzi!

DZINTRA KULLA ,
konts Citadeles banka LV54PARX0001774330005

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 0:34

Jaunākās diskusijas