Kāds auto īpašnieks pozitīvi pārsteigts par piedzīvoto Valmierā

tautaruna.lv 29.jūlijs 2018, 16:54
 
F64/attēlam ir ilustratīva nozīme
Līdzcilvēki mēdz būt izpalīdzīgi - par to ir pāliecinājies facebook lietotājs Oskars, kas vēlas ar savu pieredzētu dalīties ar citiem.

Viņš vakar ar auto devās uz Valmieru, lai apmeklētu "Prāta vētras" koncertu.

"Tā kā auto stāvietas bija uz izķeršanu, ielīdu pie kaut kādām garāžām aiz laikam tā saucamā tiesu nama, tur no garāžas iznāk viens čalis, apmainījāmies ar labas dienas vēlējumiem un ķēros pie lietas. Saku, ka vaig uz konci aizlaist, bet nav kur auģiku nolikt, vai varu pie tavas garāžas?! Šis saka, ka nav problēmu, norādot: "Es te pa iekšu ņemos un savam autiņam detaļas krāsoju".

Es protams to gribu redzēt un tas apstiprinās, iznākam ārā, viņš šķībi noskatās uz manu labās puses lukturi un saka, ka lukturim jābūt baltam nevis tik dzeltenam kā vecam citronam.

Es saku, ka man čoms pa dešuku izpulēs un ar laba vakara vēlējumiem šķīrāmies, lai varētu baudīt pasākumu.

Tā ar lielu apmierinājumu par redzēto un dzirdēto, mēs mājupceļā piestājām Limbažos, lai iestiprinātos ar dubultajiem plikajiem mīklā,. Zem laternas uz kapota atmetušies ēdam un es ieraugu, ka kāds laikam taisījis orģijas uz mana auģika spārna un kapota, jo bija baigi sašmulēts un tā it kā tīrīts, nez... Šorīt pamostos, eju uz auto un noejot gar lampām atklāju, ka tās nav bijušas orģijas, bet gan šis čalīts ir nopulējis manu vecā citronkrāsas lukturi. Es šokā. Dzīvē lukturis izskatās kā jauns, un otrs arī ir bik uzpulēts,. Es gribētu pateikt lielu paldies tam cilvēkam ar labo sirdi par šo roku darbu, Diemžēl neiepazīnāmies, bet ja valmierieši zin, pa ko iet run, tad tur dzīvo meistars, varbūt viņš negribētu, lai viņu reklamēju tāpēc ja Tu šo lasi - Paldies Tev!" raksta Oskars.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 19:47

Jaunākās diskusijas