FOTO. Pastaigas laikā Pļavnieku mežā paveras iracionāla aina

tautaruna.lv 5.novembris 2023, 5:00
 
Kaspars Krafts/f64
Par skūteriem, kas tiek pamesti visneparakstākajā vietās pilsētā ir bieži runāts un rakstīts. Bet ko "Bolt" skūteri dara Pļavnieku mežā, nudien nav saprotams.

"Facebook" vietnē "Sadursme" publicēts ieraksts un foto, kurā redzams, ka "Bolt" skūteri ir vienkārši zimētāti pa mežu. Komentētājiem ir jautājums: kas to izdarīja? Vai tos tādā veidā ir utilizējis pats uzņēmums? Kāpēc tiek piesārņots mežs?

Ieraksts "Facebook": "Komentē sekotāja. Pļavnieku mežs kā piesēts ar Bolt skūteriem. Rindā guļ 5 skūteri, citi izmētāti, kāds vēl izjaukts."

Komentētājs uzskata, ka to izdarījuši ļaunprātīgi jaunieši: "

Tas tikai pierāda vienu ka pa ielām klīst bezdarbībā pamuļķu bari kam traucē viss. Un tad brīnās un raud ka mums nekā nav citur ir mums nav utt.
Lūk pierādījums kapēc nav tā pat ar bokt un city bee automašīnām zābaki izdomā ka tas ir jautri bojāt un iznīcināt citu mantu. Visticamāk paši neko tādu nevar atļauties un jūtas varoņi bojāt cita īpašumu. Atrast un visus kā vienu ielikt aiz restēm lai apdomā."
"Sūdīgi ka šiem nav iebūvēta kamera lai zinātu kurš vainīgs lai varētu piedzīt zaudējumus un sodīt. Kaut gan to var uzzināt pēc pēdējā braucēja kas braucis."
Citus komentētājus priecē, ka šie transporta līdzekļi ir pazuduši no pilsētas ielām: "Ceru ka kadu dienu viņus aizliegs, tāpat kā Parīzē."
"Tas ,ka piemēslo mežu protams nav labi,bet mētājas tie visās malās bez jebkādas novietošanas kultūras. Risinājums viens, visu savākt no ielām un aizvest uz pārstrādi,jo šie štrunti apgrūtina gan gājēju,gan automašīnu pārvietošanos."

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 18:33

Jaunākās diskusijas